Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De leukste (en verrassendste) wintersport-apps

De leukste (en verrassendste) wintersport-apps

De leukste (en verrassendste) wintersport-apps

De voorjaarsvakantie staat voor de deur, dus zet die skispullen alvast maar klaar! En ja, van die piste zoeven doe je voor de lol, maar stiekem vinden we het maar wat leuk om onze prestaties vast te leggen en te zien hoe steil de piste was. En als je ijskoude handen hebt, is het ook handig als je kunt bellen met je neus, toch? Huh? De leukste en handigste wintersport-apps.

Wintersport-apps

De Ski Tracks-app registreert je maximale snelheid, de afgelegde afstand, hoe steil de afdaling was, je hoogte, hoe vaak je naar beneden bent gezoefd en hoelang je in totaal geskied of gesnowboard hebt. En het fijnste van alles; de app gebruikt zuinige gps-instellingen. Na gebruik van deze app is je batterij dus nog vol genoeg om foto’s te maken of je favoriete muziek te luisteren. (iPhone of Android)

Pistekaart

Veel wintersportgebieden hebben tegenwoordig ook een pistekaart in (interactieve) app-vorm en apps met overige handige informatie over het gebied. Zoek dus in je App Store altijd even naar je skigebied, je weet maar nooit!

Prachtig uitzicht

Even op adem komen terwijl je uitkijkt over de besneeuwde bergtoppen? Hét moment voor een prachtige panoramafoto! Ben je in het bezit van een iPhone? Download dan de gratis app Dermandar Panorama. Android? Installeer de app Photaf Panorama.

Bellen met je neus

Je staat op een berg en moet een telefoontje plegen, maar zodra je je handschoenen uitdoet, worden je vingers stijf van de kou. Gelukkig is daar een handige app voor! De app Nose Dial laat al je contacten zien door middel van grote foto’s, zodat je gemakkelijk met je neus op het juiste fotootje kunt drukken om te bellen. Download hier de app Nose Dial, alleen beschikbaar voor de iPhone voor 0,79.

Weet jij nog een handige app? Deel ‘m met ons!

Lees ook: