Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Win een Samsung Galaxy S5 én de Gear Fit

Win een Samsung Galaxy S5 én de Gear Fit

Win een Samsung Galaxy S5 én de Gear Fit

De Samsung Galaxy S5 (t.w.v. € 699) is ontworpen aan de hand van wat mensen het belangrijkst vinden aan een telefoon. Hij heeft een goede camera, een snelle netwerkverbinding, bruikbare fitnesstools en geavanceerde beveiliging. Zo blijven mensen stijlvol, fit en verbonden.

win-flair-bikinichallenge

Extra’s

De Galaxy S5 heeft daarnaast goede tools om fit en gezond te blijven. Zo kun je de Personal Fitness Coach (een functie op je telefoon die jouw fitnessgegevens opslaat) en de ingebouwde hartslagmeter gebruiken om in vorm te blijven. Ook kun je eenvoudig bijhouden wat je eet en welke trainingen je gedaan hebt.

Voor een real-time fitnesscoach is de smartphone te koppelen aan de Gear Fit-armband. De Samsung Gear Fit (t.w.v. € 199) draag je aan je pols en biedt persoonlijke adviezen en work-out-aanbevelingen. Zo meet je je hartritme continu om de meest optimale training te doorlopen.

Kijk voor meer informatie op Samsung.com

 

Winnen!

We mogen een Samsung Galaxy S5 en een Samsung Gear Fit weggeven. De prijs wordt weggegeven binnen de besloten Facebookgroep Afslanken met Flair. Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Word lid van de besloten Facebookgroep en vul het mail & win-formulier in. Succes!