Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Win: Vrouw kijkt sport!

Win: Vrouw kijkt sport!

Win: Vrouw kijkt sport!

**Deze actie is inmiddels verlopen.** Survivalgids voor EK voetbal, Tour de France & de Olympische Spelen.

Het wordt een zware zomer voor vrouwen die niet van sport houden. De komende weken zal er bijna elke avond voetbal op tv te zien zijn. De finale van het EK is nog niet eens gespeeld als de volgende sport zich al weer aankondigt: de Tour de France.

En alsof dat nog niet genoeg is, beginnen 27 juli ook de Olympische Zomerspelen nog! Om het voor de vrouwelijke sportleken iets gemakkelijker te maken, heeft Nynke de Jong het boek Vrouw kijkt sport geschreven, waarin ze je leert genieten van het kijken naar sport!

Nynke de Jong
Op een losse, ondeugende en geestige manier neemt Nynke de Jong je mee in de wereld van de sport. Nynke is schrijfster en columniste voor onder andere NRC next, Radio 3FM en de Leeuwarder Courant. Ook schreef ze jarenlang blogs voor Viva.nl. Met een vader en oudere broers die geen uitzending van Studio Sport misten, is sport kijken er bij Nynke met de paplepel ingegoten.

Vrouw kijkt sport
In de inleiding van het boek vertelt Nynke dat het boek bedoeld is voor alle vrouwen en mannen die in hun omgeving geconfronteerd worden met sportliefhebbers. Als je deze mensen in je dagelijks leven veel tegenkomt, dan is het echt vervelend als je niks van sport weet. Je snapt ze niet. Hun enthousiasme is je vreemd. Door het lezen van Vrouw kijkt sport komt daar verandering in!

Wat kun je verwachten
Volgens Nynke zul je sport kijken veel meer gaan waarderen wanneer je kennis hebt over de sporten. Ze beschrijft haar boek zelf als volgt: “Het is geen encyclopedie met alles wat je moet weten over de Tour de France, het EK voetbal en de Olympische Spelen. Je krijgt uitleg van de spelregels en leert welke Nederlanders kans maken op een overwinning. Gebruik Vrouw kijkt sport als een steuntje in de rug tijdens de lange, met sport gevulde zomermaanden. Je zult merken dat je kennis met sprongen vooruit zal gaan.”

Vrouwelijke kijk
Denk je dat het boek alleen gevuld is met saaie sportregeltjes en sportweetjes? Nee hoor! Vrouw kijkt sport bevat een hoop humor! Je leert precies wat je moet weten over de sport, maar er is ook ruimte voor andere dingen. Zo krijg je een cursus ‘Hoe word ik een voetbalvrouw?’ en leer je hoe je knappe wielrenners het beste kunt spotten. En ook worden een aantal judohoudingen uitgelegd, die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken in bed!

Klink op de link hieronder om het boek te bestellen en een echte sportkenner te worden!

Winnen
Win nu dit leuke boek! Als lid van Vrouwonline log je in en reageer je hieronder. Ben je geen lid? Vul dan dit winformulier in. Jouw lidmaatschap heeft geen invloed op je winkans.

Deze actie is inmiddels verlopen.