Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Win een zomervakantie

Win een zomervakantie

Win een zomervakantie

Ongelooflijk hoe veel mensen hebben meegedaan met onze mail & win actie voor een zomervakantie in de Dordogne ter waarde van 1100 euro. And the winner is: Annemarie van den Reek uit Helmond! Van harte gefeliciteerd!

Je verblijft met maximaal 6 personen twee weken lang in een luxe bungalowtent op camping Saint Avit Loisirs in Le Bugue.

Iedereen die zich aanmeldt voor de Eurocamp Nieuwsbrief krijgt ook nog eens een Vrouwonline kennismakingsvoucher met 25% korting op de meivakantie. Tevens maak je dan kans op één van de 250 Pim Pam Pet Speed and Sound spellen ter waarde van € 19,95. Voor de kennismakingsvoucher met 25% korting op de meivakantie hoef je alleen een vinkje te zetten in het formulier, om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Eurocamp.

Over de camping
Camping Saint Avit Loisirs is een landelijke en gemoedelijke camping met allure. Dat laatste zie je meteen als je aan komt rijden: bij de ingang staat een indrukwekkende, crème-gepleisterde villa in de oude stijl van de Périgord. Hier vind je de receptie, de winkel, de bar en een sfeervol restaurant met terras.

Er zijn een paar mooie zwembaden, een binnenbad, grote speelweiden, een tennisbaan en er is volop ruimte om een potje te badmintonnen of basketballen.

Verhoog je adrenalineniveau
Voor degenen die avontuurlijk zijn ingesteld, is er op deze camping Action Station. Hier kunnen jong en oud terecht voor een dagje actie: abseilen, klimmen, tokkelen, trapezespringen en boogschieten (niet gratis). Dit alles natuurlijk onder begeleiding van professionele instructeurs.

Uitstapjes
Het oude stadje Le Bugue ligt zes kilometer van de camping, aan de rivier de Vezère. Ook de Dordogne is vlakbij. Mogelijkheden te over dus voor een lange fiets- of kanodag. Bezoek in ieder geval Les Eyzies (voor een kennismaking met oermensen) en Beynac (voor een kijkje in het kasteel van Richard Leeuwenhart).

Voorwaarden
– Alleen geldig bij verblijf in een bungalowtent op Camping Saint Avit Loisirs van 21 augustus tot 4 september 2010*
– Niet te combineren met andere aanbiedingen en/of acties
– Niet inwisselbaar voor cheques en/of contanten
– De winnaar krijgt na afloop van de actie persoonlijk bericht
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
– Deze mail en win actie loopt tot 1 februari 2010

* Mocht deze periode buiten jouw zomervakantie vallen, dan doet Eurocamp je een aanbod voor een alternatief (andere datum en camping).