Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Win de complete serie Gooische Vrouwen

Win de complete serie Gooische Vrouwen

Win de complete serie Gooische Vrouwen

Vrouwonline mag maar liefst 10 DVD-boxen weggeven!

Meer dan anderhalf miljoen kijkers leefden week na week mee met het wel en wee van de Gooische vriendinnen Cheryl, Anouk, Claire, Willemijn en Roelien. Een ongekend succes, dat werd bekroond met de Gouden Televizier-Ring!

‘Gooische Vrouwen’ geeft een kijkje in het leven zoals zich dat achter de gesloten hekken van de kapitale villa’s van de vriendinnen voltrekt.

Van de buitenkant lijkt het leven van Cheryl, Anouk, Claire, Willemijn en Roelien een sprookje. Maar schijn bedriegt. Die prins op het witte paard is nu hun echtgenoot – en blijkt gewoon maar een man. Onder de designer outfits van hun kinderen gaan stiekem doorsnee dwarse pubers schuil. En die dikke bankrekeningen en snelle auto’s op de oprijlaan kunnen niet voorkomen dat de dames hun portie ellende en verdriet krijgen.

Achter de façade van uiterlijk vertoon krijgen ze dan ook te maken met problemen die verrassend veel lijken op die waar ‘gewone’ mensen mee kampen. Ontrouw. Onvruchtbaarheid. Sleur in de relatie. Verlies van dierbaren. Al zijn er ook hoogtepunten. Een bruiloft. Een zwangerschap. Verliefdheid. Maar bovenal: vriendschap.

Samen delen de Gooische Vrouwen lief en leed. Ze huilen en ze lachen samen. Ze roddelen over elkaar en maken ruzie met elkaar. Maar altijd staan ze voor elkaar klaar. Met een glas witte wijn. Want daar zijn ze vriendinnen voor. Hoe verschillend ze ook zijn.

‘Gooische Vrouwen’ is het emotionele en vaak ook hilarische verhaal over een bijzondere vriendschap zoals alleen vrouwen die kunnen hebben.

‘Gooische Vrouwen’ is het echte leven… in ’t Gooi!

Winnen
Ook kans maken op deze leuke serie? Als lid van Vrouwonline log je in en reageer je hieronder. Ben je geen lid? Vul dan dit winformulier in en doe mee. Jouw lidmaatschap heeft geen invloed op je winkans. Deze actie loopt tot en met 20 mei.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Vrouwonline en ben als eerst op de hoogte van alle winacties!