Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Wil jij slank de zomer in?

Wil jij slank de zomer in?

Wil jij slank de zomer in?

Wil je voor de zomer gezonder eten en meer sporten, maar kun je de motivatie maar niet vinden? Geen nood, Mieke Kosters neemt je met haar nieuwe boek De Bikini Challenge in acht weken mee: van detox naar zomerproof.

boek-header

In dit praktische en motiverende boek kies je bewust voor het allerlekkerst én dat bikinilijf. Deze acht weken en alle zomers daarna. Enkele recensies van mensen die al zomerproof zijn:

“Ik dacht: zomerproof in acht weken, is totaal niet realistisch. Maar het kwartje is gevallen: ik ben helemaal klaar voor zon en zee. Wauw!”

“Na het lezen van dit motiverende boek kun je nog maar een ding doen: je mouwen opstropen en zomerproof worden!”

“Deze zomer zit ik in bikini op het strand, mét een glas witte wijn. Wat een doorbraak”

>> Wil je het boek bestellen? Klik dan hier!

 

 

Bikini Challenge

Extra motivatie nodig naast het boek? Samen met Mieke Kosters start Flair vanaf 19 mei de Bikini Challenge, een programma waarmee je in acht weken klaar bent voor je bikini. Meld je aan voor de speciale Facebook-groep AfslankenMetFlair en klik op ‘Lid worden’. Je maakt dan automatisch onderdeel uit van de Flair Bikini Challenge.

 

Mijn eerste boek Het geheim van slanke mensen is de basis van de methode. Mijn tweede boek: Ik ken mezelf en ben slank is een verdieping, met meer inzichten in de psychologie achter je eetgedrag.

>> Wil je het boek ‘Het geheim van slanke mensen’ bestellen? Klik dan hier!

>> Wil je het boek ‘Ik ken mezelf en ben slank’ bestellen? Klik dan hier!