Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Welke poes past bij jou?

Welke poes past bij jou?

Welke poes past bij jou?

Is het je na jaren zeuren eindelijk gelukt om een snoezig katje in huis te mogen nemen? Of heb je al een kat en wil je weten of jullie karakters eigenlijk wel matchen? Check dan deze poezentypes om te zien welke poes het beste bij je past.

Oude poes
Maak jij regelmatig een 3-gangen menu voor je familie en vrienden, omdat je ervan houdt om mensen helemaal in de watten te leggen? Dan is een poes op leeftijd dé poes voor jou! Deze beestjes hebben vaak meer zorg nodig dan jonge poezen, maar daar krijg je wel veel voor terug: hordes kopjes, af en toe een zacht snoetje tegen jouw neus en altijd een warme schoot tijdens het televisiekijken. Ideaal!

Actieve kater
Sta jij tijdens het stappen altijd op het midden van de dansvloer en ben je niet weg te slaan uit de sportschool? Dan past een actieve kater het beste bij jou! Jullie houden namelijk allebei van bewegen, gaan er graag gezellig op uit en zijn niet moe te krijgen. Slapen is toch voor watjes?!

Huistijger
Vind je jou ’s avonds vaak onder een kleedje en met een grote kop thee in het hoekje van de bank? En kom je hier ook niet meer van af, zelfs niet voor een spannende date? Dan past een huistijger definitly het best bij jou! Zo’n kat ligt ook het liefste dagen op de bank en staart vaak uren vanuit de vensterbank naar buiten. Maar zelf de buitenlucht opzoeken, ho maar! En daar ben jij het stiekem helemaal mee eens, vooral tijdens deze koude wintermaanden…

Nieuwsgierige kitten
Loop jij tijdens een citytrip altijd voorop, op zoek naar de mooiste plekjes? En als je die eenmaal gevonden hebt, ga je dan niet weg voordat je alle ins and outs van deze bijzondere spot weet? Dan komt het karakter van een nieuwsgierige kitten het beste overeen met die van jou. Deze snoezige mini-katjes zijn immers ook altijd op ontdekkingstocht!

Voeding van Perfect Fit™

Al deze verschillende soorten katten hebben voeding nodig die bij hen past. Dus zorg ervoor dat je Perfect Fit™ in huis hebt voordat je dat nieuwe katje die precies bij jou past in huis mag halen. Perfect Fit™ is namelijk ontwikkeld voor iedere kat met zijn eigen eigenaardigheden, gedragskenmerken en fysieke eigenschappen die passen bij zijn levensfase.


//

Beeld: alenkasm / 123RF Stockfoto