Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De beste wandel-apps volgens Flair!

De beste wandel-apps volgens Flair!

De beste wandel-apps volgens Flair!

Ga lekker een stuk wandelen en geniet van de prachtige natuur en het zachte lentezonnetje. Met deze wandelapps wordt het nóg leuker. 

Natuurroutes van Natuurmonumenten wandelapp

Wandel, fiets of vaar mee met de boswachter! Beleef de natuur en het wandelen op unieke wijze met de fijne gratis wandelapp Natuurroutes van Natuurmonumenten. Jij stippelt je wandelroute uit en de app geeft aan wanneer je een natuurmonument of interessant punt passeert.

Vogels in Nederland

Tijdens het wandelen kom je zo nu en dan een vogel tegen, en wat is er dan leuker om even te checken op je telefoon met welke vogel je te maken hebt? Dat doe je met deze handige app! Op de gratis app Vogels in Nederland vind je ruim 240 verschillende vogelsoorten en je kunt allerlei filmpjes en foto’s zien. Zo leer je nog eens wat!

National Parks

Wie graag de oceaan oversteekt voor een pittige wandelvakantie, kan z’n lol op met de prachtige app van National Geographic, genaamd National Parks. De app laat informatie en kaarten zien van de meest bezochte parken in Amerika, zoals de Grand Canyon en Yosemite National Park. Compleet met een fotogalerie, bezoekersinformatie en een duidelijke plattegrond. Ook wordt netjes de tijd en het weer weergegeven en de beste periode om te gaan. Plus, allerlei tips waar je tijdens zo’n hike dan het beste kunt overnachten. Goh, je zou er bijna een reis naar the US voor boeken. Maar ook zonder vliegticket kun je de app uitpluizen. Hij is namelijk gratis!

Walkmeter

Na Runmeter voor hardlopers en Cyclemeter voor fietsers is er nu ook Walkmeter voor wandelaars. De wandel-app legt de tijd, locatie, afstand, hoogteverschillen en snelheden vast. In een mooie grafiek kun je alles na afloop bekijken of vergelijken met eerder gemaakte wandelroutes.

Wandelapps: Natuurroutes van Natuurmonumenten

Natuurroutes van Natuurmonumenten

Wandelapps: Vogels in Nederland

Vogels in Nederland

Wandelapps: National Parks

National Parks

Wandelapps: Walkmeter

Walkmeter