Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > VIVA’s AnyBody is vernieuwd!

VIVA’s AnyBody is vernieuwd!

VIVA’s AnyBody is vernieuwd!

VIVA’s iconische blootrubriek AnyBody is vernieuwd. In de rubriek, die in 1991 voor het eerst in VIVA stond, tonen vrouwen anoniem hun naakte lichaam en vertellen daarover. Aan het concept is niets veranderd. Aan het uiterlijk wél. De vernieuwde AnyBody is groter, mooier en intiemer dan ooit.

Na 26 jaar AnyBody was het tijd om de rubriek in een nieuwe vorm te gieten. Debby Gerritsen, hoofdredacteur van VIVA: ‘In 1991 liet VIVA voor het eerst full body bloot zien. Trots en recht voor z’n raap gefotografeerd, zeer spraakmakend voor die tijd. Anno 2018 is bloot an sich niet zozeer opzienbarend maar ligt de focus vooral op (im)perfectie van het vrouwenlichaam. Met de vernieuwde AnyBody wil VIVA opnieuw een statement maken. Door met nieuwe fotografie de nadruk te leggen op de schoonheid van het diverse vrouwenlichaam. De beelden zijn in kleur, intiemer en zachter: een foto om écht trots op te zijn. Wie nu in AnyBody staat, heeft direct een prachtig portret voor thuis aan de muur.

AnyBody is voor iedereen

Hoewel VIVA vooral gelezen wordt door vrouwen tussen de 25 en 40, staan er in AnyBody vrouwen – en soms ook mannen – van alle leeftijden. Iedereen kan zich opgeven. Kandidaten worden door een team professionals in een intieme studio in hartje Amsterdam op integere wijze geportretteerd. Daar houden ze een prachtige foto, eeuwige roem en een egoboost aan over.

Nieuw jaar, nieuwe AnyBody

De allereerste vernieuwde AnyBody staat in de eerste VIVA van 2018, die vanaf vandaag in de winkels ligt. Kandidaten kunnen zich opgegeven door een mailtje te sturen naar redactie@viva.nl o.v.. ‘Oproep AnyBody’.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER «

[RECENT_POSTS]