Viva 400 Beeld
Viva 400

Viva 400

Dé lijst van 400 jonge, succesvolle vrouwen in Nederland.

Met een vette knipoog naar de Quote 500 selecteerde Viva dit jaar weer de Viva400. Vrouwen voor wie 2011 een bijzonder jaar was - en is - op de werkvloer, het podium of het witte doek. Dit jaar staat de lijst voor het eerst online en kunnen de vrouwen campagne voeren voor zichzelf.

Lijst online

Of het nu de oprichter van de Viswijzer, de marketeer van Harley Davidson, een weddingplanner, een zwemster, een Tweede Kamerlid of een wildbreister is - alle 400 van de Viva400 zijn succesvol in hun vakgebied. Voor het eerst verschijnt de lijst volledig online op Viva.nl/viva400. En kunnen vrouwen ook campagne voeren voor zichzelf, want er zit nu stemmogelijkheid in de roemruchte lijst.

Stemmen

Jij mag stemmen op jouw favoriet. Dus: welke vrouw verdient het om binnen haar categorie een award te winnen? Breng voor 12 november jouw stem uit en je maakt kans op een weekend Minicooper rijden, een 8-daagse gezondheidsreis en een Try Out pakket.

VrouwOnline.nl

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden