Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit zijn de reacties op de vierde aflevering van Vier handen op een buik

Dit zijn de reacties op de vierde aflevering van Vier handen op een buik

Dit zijn de reacties op de vierde aflevering van Vier handen op een buik

Dinsdagavond zaten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van Vier handen op een buik. Dit keer was het de schone taak aan Kim Kötter om een tienermoeder in de dop op weg te helpen.

In deze aflevering volgen we Melissa (18) en haar huidige vriend Menno (20). Toch is Menno niet de vader van haar kindje. Ze raakte zwanger van haar toenmalige vriend en woonde in die tijd bij zijn ouders. Zij reageerden in eerste instantie positief op het babynieuws, maar de relatie liep op de klippen toen Melissa opbiechtte dat ze vreemd was gegaan. Hij geloofde niet meer dat het kind van hem was, terwijl als je terug rekent het wel van hem móest zijn.

Babyhuis

Melissa woont daarom nu in een babyhuis en heeft een nieuwe vriend. Menno kent haar als het zusje van zijn beste vriend en had al een tijdje een oogje op haar. Hij twijfelde dan ook geen moment toen het wederzijds bleek te zijn. Menno laat gedurende de aflevering zien een grote steun te zijn en zorgt er zelfs voor dat de twee op zoek kunnen naar een eigen huisje. Ook heeft hij er geen enkel probleem mee dat het kind niet van hem is en ziet zichzelf daarom ook gewoon als de vader van de baby. Samen met Kim maken ze een afdruk van de buik van Melissa.

Moeder

De band tussen Melissa en haar moeder is niet heel goed. Ook haar moeder was op jonge leeftijd zwanger en beiden hebben ze hetzelfde trauma meegemaakt. Kim nodigt de twee uit voor een voorbereiding op de bevalling. Moeder en dochter groeien hier zichtbaar naar elkaar toe en Melissa durft zelfs de verschrikkelijke gebeurtenis uit haar verleden met Kim te delen.

Huisje

Het programma eindigt met de zoektocht van het stel naar een eigen huisje en de droom van Melissa om kapper te worden. Ook is te zien dat de kleine Jaylinn groeit als kool. Toch heeft Twitter het vooral over één ding gisterenavond: het kindje was (net als de moeder van Melissa) niet herkenbaar in beeld.

Update

En dan is natuurlijk de grote vraag hoe het nu is met het kersverse gezin. Kim Kötter deelt op Instagram dat het stel eíndelijk een huisje heeft gevonden. Ook past oma vaak op en is de band tussen moeder en dochter een stuk verbeterd. Melissa mag daarnaast starten aan de kappersopleiding: alleen maar goed nieuws dus. Voor Kim waren de opnames nog eens extra bijzonder, want ook zij kwam erachter dat ze zwanger was van hun tweede kindje.

Wat een reacties!!! Zo lief!! Melissa is een kanjer! Heel bijzonder om zoveel fases met haar doorgemaakt te hebben. Inmiddels hebben ze een huis!!!! Het gaat super goed met hen. Ja, ze wonen met z’n drietjes en oma past vaak op. Band is enorm goed geworden! Ook met haar baby gaat het heel goed. Het laatste cadeau voor Melissa (buiten de camera’s om) is een prachtige professionele scharenset zodat ze echt kan beginnen met de kappersopleiding!!Met dank aan #vitaliscollegebreda ❤ oooh ja en ik kreeg denk ik 100 vragen over mijn kleding. De gebloemde broeken waren van vorig jaar zomer van de Zara. De rode trui ook. De roze jas van @mariatailor_hq, de groene van @jackyluxury, roze leren jasje van @givenfashion, schoenen van @viavai_shoes_official en de zwangerschapskleding van @love2wait. De Miss Nederland kapsalon @robpeetoom met de lieve Ruben!!! De zwangerschapscoach @fijnzwanger, zij gaat dit keer ook bij mijn bevalling zijn. Mijn eigen haarkleur komt uit de potjes en de handen van @assinkpureidentity. Even denken wat vroegen jullie nog meer.. Ooh ja! De tas. @alltimefavourites. Het babyhuis zit in Dordrecht. En zelfs onze koningin is er vorige maand geweest! Dank allemaal van jullie prachtige lieve reacties. Dit zal Melissa, Menno, haar moeder en Jaylinn heel goed doen! ❤ze waren super gespannen. Wat hadden ze het al super voor elkaar hè. Heerlijk om te zien dat ze niet laks zijn en er het beste van maken. Zo verantwoordelijk! Zo kan het ook! En ja, ik heb veel gehuild tijdens de draaidagen.

Een bericht gedeeld door Kim Kötter (@kimkotter) op 13 Feb 2018 om 12:37 (PST)

Wil je niets meer missen van VIVA Mama? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 4 nummers voor maar € 9,95 of 8 nummers voor € 19,95.

Beeld Instagram Kim Kotter

[RECENT_POSTS]