Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Trucje: kreukelvrije kleding zonder te strijken

Trucje: kreukelvrije kleding zonder te strijken

Trucje: kreukelvrije kleding zonder te strijken

Heb jij ook zo’n gruwelijke hekel aan het strijken van je kleding? Helaas is de huisvrouw in jou nog steeds niet omhoog gekomen, en heb je standaard een stapel blouses liggen die toch écht gestreken moeten worden voor je ze kunt dragen. En laten die blousejes nou net je faves zijn…

(

Omdat kreukels nog altijd niet zomaar uit je kleding verdwijnen en een jeans met oversized blouse ook een van onze favoriete lookjes is, delen we vandaag een trucje waarmee je je kleding kreukvrij kunt krijgen. Zonder die ellendige strijkplank van zolder te hoeven halen!

Wat heb je nodig?

Helaas is er nog geen wonderspray waarmee alle kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. We are still waiting too.  Maar dit trucje is wel gemakkelijk. Je hebt een aantal dingen nodig, namelijk:  je droger, een kleine handdoek, water en natuurlijk je gekreukte kleren.

Hoe dan?

Maak de handdoek goed vochtig, en gooi deze met je gekreukte kleding in de droger. Deze moet zo’n 15 minuutjes draaien op middelmatige stand. Haal vervolgens je kleding eruit, en schud ze een beetje uit elkaar. Dit trucje zorgt ervoor dat je kleding binnen een kwartiertje wordt gestoomd, want de droger zorgt voor hitte en de natte handdoek voor stoom. Zo simpel is het. Een kind kan de was doen!

Lees ook: