Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Trouw eerst met jezelf

Trouw eerst met jezelf

Trouw eerst met jezelf

Trouw eerst met jezelf, voordat je een huwelijk aangaat met een ander.

Het is een vrouwenkwaaltje: nooit tevreden zijn met jezelf. Maar hoe kun je met een ander trouwen, als je geen bijzondere verbintenis hebt met jezelf? Speciaal voor vrouwen die beter in hun vel zouden kunnen zitten, is er Het Trouwboekje, handleiding voor een gelukkig huwelijk met jezelf.

Het Trouwboekje
Schrijfster Barbara Tammes schreef het boekje zodat vrouwen hun eigen unieke trouwritueel kunnen maken en voltrekken. Een liefdesrelatie heeft namelijk pas kans van slagen als je jezelf en je eigen mogelijkheden én tekortkomingen hebt omarmd. Want alleen dan heb je ook werkelijk iets te geven aan een ander, is de opvatting.

Zo versier je jezelf, schrijf je een liefdesbrief aan je eigen ik en daarna ga je heel voorzichtig denken aan een aanzoek. Op deze manier doorloop je stappen die je doen nadenken over jezelf en wie jij nu eigenlijk bent, of wat jij van je eigen leven verwacht. Het Trouwboekje helpt je op een grappige en unieke wijze door verschillende fases naar zelfacceptatie heen, zodat je uiteindelijk eeuwige trouw aan jezelf kunt beloven.

Trouwenmetjezelf.com
Op de website www.trouwenmetjezelf.com vind je een persoonlijke weddingplanner, die ondersteuning biedt naast het boekje. Hier kun je een trouwdatum inplannen, waardoor je een doel voor ogen krijgt. Tegen de tijd dat de grote dag daar is, ben je helemaal voorbereid. Zo kun je zelfs een trouwring ontwerpen en gebruik maken van een zelfcompassietraining. Uiteindelijk zul je denken: I think I wanna marry me!