Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Toerist in eigen land!

Toerist in eigen land!

Toerist in eigen land!

Niet op vakantie of al terug? Ook in eigen land kun je prima de toerist uithangen.

Op vakantie gaan is geen must wanneer je weet wat Nederland allemaal te bieden heeft. Onderneem eens wat met de kids, of ga met je partner naar Amsterdam voor een romantische tocht over de grachten. Voor iedereen wat wils en deze lijst is slechts het topje van de ijsberg. Deze zomer wordt alleen maar leuker!

Zeeuwse deltawerken
Voor liefhebbers van de zee en het strand is het erg leuk om de Zeeuwse deltawerken te bewonderen. Ook de (klein)kinderen zullen genieten van de kolossale golven die tegen de deltawerken uiteen slaan, en waarom niet combineren met een dagje strand? Deltapark Neeltje Jans ligt middenin zee en wordt omringd door de prachtige Zeeuwse omgeving. Laat je vermaken door de zeedieren, verschillende speelattracties en leerzame exposities.

De Amsterdamse grachtengordels
De grachtengordel in Amsterdam behoort tot het Werelderfgoed en is daarom zeker een bezoekje waard. Stap eens in een rondvaartboot voor een rondleiding door de grachten, waarbij je langs de mooiste grachtenpanden, oude bruggen, schilderachtige straten en woonboten vaart. Of huur een waterfiets of bootje als je liever zelf aan het roer staat!


De molens van Kinderdijk

Wat dacht je van een dagje fietsen en picknicken bij de Kinderdijkse molens? Vanwege de afwateringsproblemen in Alblasserdam werden deze 19 schoonheden in de 18e eeuw gebouwd om de problemen op te lossen. Inmiddels is het een geliefde trouwlocatie. De omgeving is ideaal om een mooie fietstocht te maken. Een dagje in deze prachtige omgeving en je voelt je weer op en top Hollands!

Trek erop uit en wees toerist in eigen land!