Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Tip | Slank voelen: hoe doe je dat?

Tip | Slank voelen: hoe doe je dat?

Tip | Slank voelen: hoe doe je dat?

Wil je afvallen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wellicht is het leuk om aan te haken bij de Facebook-groep van afslankgoeroe Mieke Kosters. Samen met andere lezeressen en de redactie van Flair helpt ze jou om je doelen te bereiken.

Live webseminar: slank voelen  

Goed om te weten is dat Mieke op maandagavond 3 maart om 20.30 uur een webseminar over slank voelen geeft. Hoe ga jij om met emoties en hoe kun je dat eventueel doen? Deze uitzending kun je maandag live bekijken via Flairathome.nl. Samen met twee gasten in de studio geeft Mieke tips en inspiratie.

Waarom kijk jij maandag 20.30 uur?

Iedereen die live meekijkt krijgt heel veel nieuwe inspiratie & motivatie om nu echt af te vallen met het allerlekkerste eten! Je hebt de unieke kans om je eigen vragen live aan Mieke en haar gasten te stellen en je krijgt een opdracht om mee aan de slag te gaan. Dus… zoek je antwoorden, tips, een duwtje in de rug, meer motivatie en een nieuwe afslankboost? Kijk en doe mee!

Word lid van Facebook-groep Mieke Kosters 

Als je lid wordt van de Facebook-groep van Mieke krijg je naast de kans om je vragen te stellen aan Mieke ook veel extra tips en eyeopeners. Op dit moment doen al bijna 500 mensen mee! Meld je snel aan!

Uitzending gemist?

De drie live-uitzendingen met Mieke Kosters zijn geweest. Heb je ze gemist? Niet getreurd, je kunt de seminars hier terugkijken.