Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 3 handige recepten-apps

3 handige recepten-apps

3 handige recepten-apps

Ben je dol op koken en ben je altijd op zoek naar de lekkerste recepten? Probeer deze drie recepten-apps eens uit en get inspired!

recepten-header

App 1: Receptenmaker

Een handige tool om je favoriete recepten (inclusief foto’s) makkelijk en overzichtelijk digitaal in te voeren, te bewaren en in te zien. Je kunt ze gemakkelijk terugvinden met de ingebouwde zoekfunctie. Handig: je hebt ook de mogelijkheid om een recept van populaire receptenwebsites te plukken én je kunt jouw culinaire hoogstandjes delen via social media.

De benodigde ingrediënten stuur je makkelijk naar je email, zodat je die tijdens een bezoek aan de supermarkt snel kunt raadplegen. En dankzij de ingebouwde kookwekker weet je precies wanneer je pasta al dente is. Extra leuk: allerlei kooktechnieken en -termen worden uitgelegd. Je tomaten pliceren? Jij weet voortaan wat je te doen staat!

Receptenmaker, gratis verkrijgbaar voor iOS.

App 2: Evernote Food

Evernote Food helpt je om je favoriete maaltijden te onthouden. Of je nu geweldige recepten en restaurants wilt verkennen of culinaire hoogstandjes wilt vastleggen: met deze app kan het allemaal. Met Evernote Food verken je makkelijk recepten en doe je snel inspiratie op via de beste eetsites. Heb je een goed recept gevonden op internet? Bewaar hem in je persoonlijke kookboek om ‘m later te proberen. Leg je smakelijkste eetmomenten vast met foto’s, notities en locaties en ontdek de lekkerste restaurants in jouw omgeving.

Evernote Food, gratis verkrijgbaar voor Android en iOS.

App 3: BigOven

BigOven heeft een supergroot aanbod: maar liefst 250.000(!) lekkere recepten. Met deze Engelstalige app heb je altijd jouw favoriete recepten bij de hand. Recepten kun je makkelijk vinden door ingrediënten of keywords in te voeren. Het leuke aan deze app is dat-ie je helpt om iets culinairs van je kliekjes te maken: voer drie ingrediënten die je over hebt in en de app zoekt voor jou naar recepten om ze zo smakelijk mogelijk te combineren. Zo maak je van elk kliekje een culinaire dis. Extra handig: door je recepten te bewaren, maakt de app automatisch een boodschappenlijst voor je aan. Zo kom je in de winkel altijd goed beslagen ten ijs.

BigOven, gratis verkrijgbaar voor Android en iOS.