Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Thuisblijven is deze zomer niet erg!

Thuisblijven is deze zomer niet erg!

Thuisblijven is deze zomer niet erg!

Wij hebben de leukste tips en ideeën voor als je niet op vakantie gaat deze zomer!

Wanneer je niet op vakantie gaat, betekent dat natuurlijk niet dat je hele dagen thuis hoeft te zitten. In eigen land is genoeg te doen. Wij hebben de leukste tips en ideeën voor je op een rijtje gezet!

Sportieve zomer
De zomer is de uitgelezen kans om lekker in de natuur te gaan sporten. Wat dacht je van een tochtje op de mountainbike? Mountainbiken wordt steeds populairder onder vrouwen en er zijn zelfs speciale fietsen voor vrouwen verkrijgbaar. Ook kun je een lekker stuk gaan wandelen, joggen of fietsen. Kijk hier voor een aantal leuke fietsroutes!

Zomer in eigen land
Wanneer het lekker weer is in Nederland (daar hopen we natuurlijk wel op), heeft ons land alle ingrediënten om een perfect vakantieland te zijn. We hebben de meest prachtige zandstranden. Ook kun je natuurlijk lekker gaan picknicken of een dagje naar een buitenzwembad gaan. Heb je door het mooie weer spontaan zin gekregen in een ijsje? Haal er een bij de lekkerste ijssalons van Nederland!

Festivals
In de zomer zijn er ontzettend veel leuke festivals, die zelfs voor kinderen leuk zijn. Festivals voor het hele gezin vind je hier.

Stedentrip in eigen land
Wist je dat Nederland super veel leuke steden heeft waar je een leuk dagje kunt doorbrengen? Waarschijnlijk ben je in een heleboel steden nog nooit geweest. Leuke tips: Utrecht, Haarlem, Breda, Leiden of Groningen. Tips voor een gezellig dagje Haarlem vind je hier.

Lekker knutselen
In Nederland weet je het nooit met het weer. Het zou zomaar een hele week kunnen regenen in de zomer. Ben jij creatief? Ga aan de keukentafel zitten en knutsel erop los. Zeker wanneer je kinderen hebt, kan dit een gezellige dagvulling zijn. Kijk voor de leukste zomerse knutselideeën op deze pinterest inspiratiesite.

Source: theberry.com via Shannon on Pinterest

Source: theberry.com via Online on Pinterest