Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Jayme is één jaar geworden! Geef het ernstig zieke jochie het mooiste verjaardagscadeau ooit

Jayme is één jaar geworden! Geef het ernstig zieke jochie het mooiste verjaardagscadeau ooit

Jayme is één jaar geworden! Geef het ernstig zieke jochie het mooiste verjaardagscadeau ooit

Afgelopen zondag was een bijzondere dag voor Jayme en zijn ouders: de ernstig zieke baby is één jaar geworden! Samen kunnen we het allermooiste verjaardagscadeau geven dat het jochie én zijn familie maar kunnen wensen: het benodigde geldbedrag voor het medicijn dat zijn leven kan redden.

Eerste verjaardag Jayme

De familie van Jayme heeft gisteren een mooie mijlpaal kunnen vieren: de eerste verjaardag van hun zoon. Maar om ervoor te zorgen dat dit niet ook zijn laatste feestje is, hebben zijn ouders jouw hulp hard nodig. Zijn levensverwachting is nu namelijk slechts achttien maanden, door de zeldzame spierziekte Spinale Musculaire Atrofie (SMA) type 1.

Team Jayme

Om Jayme een lang en gelukkig leven te geven, is één medicijn nodig. Er liggen alleen twee problemen op de loer: het geneesmiddel kost maar liefst 1,9 miljoen euro én wordt niet vergoed door de verzekering. Flair is daarom Team Jayme, en we zijn niet de enige: de ene na de andere actie wordt opgezet om geld in te zamelen voor het ernstig zieke kindje. En ook jij kunt een verschil maken door vandaag nog te doneren en de actie verder te verspreiden.

Meer donaties nodig

Op dit moment staat de teller van alle donaties op ruim 1,2 miljoen euro. Dit is natuurlijk al een prachtig geldbedrag, maar er is helaas nog aardig wat geld nodig om Jayme het medicijn van maar liefst 1,9 miljoen euro te kunnen geven. En hoe sneller Jayme het geneesmiddel krijgt, hoe eerder de ziekte in zijn lijf stopt en hoe verder het kindje zich zal ontwikkelen. Er is dus geen tijd te verliezen. Jij doneert toch ook? Elke euro brengt Jayme’s ouders een stap dichter bij het redden van zijn leven.

Lees ook
Moeder zieke Jayme in Flair: ‘Tijdens de zwangerschap wees niets erop dat er iets mis was’

Hoe kun je doneren?

Help ook een handje mee, want alleen met jouw hulp kan Jayme een lang en gelukkig leven leiden. Hoe je kunt doneren? Ga naar teamjayme.nl/doneren. Je kunt hier simpel een gift doen via iDEAL of Paypal. Of maak jouw bijdrage over naar Stichting Team Jayme, op rekeningnummer NL11INGB0006640151.

Meer weten over en doneren aan Team Jayme? Kijk hier voor meer informatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Deel een kaarsje voor Jayme! Doe mee met de #kaarsjevoorjayme actie! 1. Accepteer de uitdaging: Ieder persoon die de SMA Kaars Challenge/Actie aangaat, moet zoveel mogelijk anderen nomineren/taggen/uitdagen om hetzelfde te doen. 2. Maak een video of foto van jezelf terwijl je (op bijzondere wijze) een kaarsje aansteekt voor Jayme. 3. Upload de video of foto op social media, met tags en uitdaging. 4. Doe een donatie om de strijd tegen SMA te steunen door KAARSJE te sms’en naar 4004. De uitdaging (moet wel een uitdaging zijn): • aansteken kaarsje op eigen manier (lucifer, aansteker, vuursteen, aanmaakhout, magnesium stick). • aansteken van een kaarsje op een bijzondere plek. • aansteken van een kaarsje op een bijzonder moment (bijvoorbeeld ‘s nachts, of tijdens een meeting, met meerdere personen). “Ik steun Jayme met het aansteken van dit kaarsje voor zijn verjaardag én doe een donatie voor zijn strijd tegen SMA via teamjayme.nl. Ik daag je hierbij uit om op geheel eigen wijze óók een kaarsje aan te steken en de strijd tegen SMA te steunen. Wakker het vuurtje aan en tag zoveel mogelijk vrienden. Dan kunnen we op 24 mei met zijn allen Jayme’s verjaardag vieren!” #SMA #kaarsjevoorjayme #verjaardag #teamjayme2020 #teamjaymechallenge

Een bericht gedeeld door Team Jayme (@teamjayme2020) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag wordt Jayme 1 jaar ? Ik ben even naar het ziekenhuis gereden met Posy om een cadeautje te brengen en heb eindelijk zijn moeder en familie ontmoet. Zo mooi om te zien wat voor vechtlust ze heeft voor haar kind. En ondanks dat zijn ouders en familie er een groot feest van gaan maken, blijft het schrijnend om te zien dat hij er nu zo bij ligt. Terwijl er een werkend medicijn is (van 1.9 miljoen!) dat hem kan helpen. Zo ontzettend frustrerend. Maar even een positieve noot; tot nu toe ben ik zo verrast door alle mensen en instanties die hem en zijn ouders hebben geholpen. En ik blijf benadrukken; het werkt! Het bedrag zit nu op ruim 1.050.000 miljoen en mocht je nou een gift willen doen vandaag op zijn verjaardag, sms dan ‘KAARSJE’ naar 4004 of ga naar de link in mijn bio om te doneren. En laat vooral een berichtje achter hieronder of bij @TeamJayme2020 om hem ondanks alles toch een fijne dag toe te wensen! Samen komen we er! ❤️ #TeamJayme

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Team Jayme