Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Dit zijn de minst pijnlijke plekken om een tattoo te laten zetten

Dit zijn de minst pijnlijke plekken om een tattoo te laten zetten

Dit zijn de minst pijnlijke plekken om een tattoo te laten zetten

Over het algemeen is het geen pretje om er eentje te laten zetten. Maar voor degene die er al een aantal hebben zal het geen verrassing zijn: de plek waar je ‘m zet, kan zeker veel verschil maken. Daarom hebben we de minst pijnlijke plekken voor een tatoeage op een rijtje gezet.

1. Bovenkant van je rug

De bovenkant van je rug is een van de minst pijnlijke plekken om een tatoeage te laten zetten. Let er wel op dat je niet te dicht bij je nek zit, dat is juist wel weer een gevoelige plek.

2. Bovenkant van je arm

Ook de bovenkant van je arm is een goede keuze voor een tattoo. Daarom hebben de meeste mensen ook op deze plek een tatoeage staan, want het is niet zo pijnlijk.

3. Dijen

Je dijen is een voor de hand liggende keuze om een tattoo te laten zetten. Er zit natuurlijk meestal wat meer vet op je dijen. Daarom is dit een goede plek voor een mooi plaatje! Maar let wel op, dit geldt niet voor de binnenkant van je dijen, die zijn juist weer heel gevoelig.

4. Billen

De billen zijn ook een van de minst pijnlijke plekken voor een tattoo. En je weet natuurlijk wel waarom. Op deze plek heb je in vergelijking met de rest van je lichaam meer vet. Daarom is ook deze plek dus niet zo pijnlijk om te laten tatoeëren.

Lees ook
Ideaal voor twijfelkonten: deze tijdelijke tattoo vervaagt vanzelf

5. Binnenkant van je arm

En als laatste. De binnenkant van je arm. Het is misschien niet een plek waar je meteen aan zou denken. Maar voor een tattoo is het ook niet zo een heel pijnlijke plek. Maar ook bij deze moet je er goed op letten, want je pols is wel een hele pijnlijke plek.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: GettyImages