Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Stijve tepels wanneer je wilt met deze bizarre neptepeltrend

Stijve tepels wanneer je wilt met deze bizarre neptepeltrend

Stijve tepels wanneer je wilt met deze bizarre neptepeltrend

Zo nu en dan duiken er in de wereld van mode en beauty bizarre trends op. Wij spotten de nieuwste waarbij het helemaal hot is om harde plastic neptepels op te plakken zodat het net lijkt of je het heel erg koud hebt. Tja, wat moeten we hier nu weer van zeggen.

Just Nips verkoopt stickers die je over je tepels plakt met daarop een soort hard bolletje. Het is een uiterst opmerkelijke accessoire, maar toch ook razendpopulair. De stickers zien er als volgt uit:

Today I received fake nipples in the post for journalism. They come in ‘cold’ and ‘freezing’. #specialdelivery #justnips #freethenipple

Een bericht gedeeld door Valerie Siebert (@valsiebs) op 11 Apr 2017 om 11:42 PDT

In eerste instantie verwachtte het bedrijf voornamelijk te verkopen aan vrijgezellenfeestjes, maar het werd een ware trend en kreeg zelfs ook een onverwachte wending. Just Nips verkoopt namelijk ook veel exemplaren aan borstkankerpatiënten. Om die reden voegen ze nu aan iedere bestelling een voorlichtingsflyer over borstkanker toe. Als je de stickers opplakt voel je toch al aan je borsten – zo beredeneert het bedrijf – dus kun je net zo goed meteen even checken of alles nog in orde is.

Toch, als modetrend, klinkt het ons wat bizar in de oren. Hoewel het ook weer niet zo’n heel nieuw en gek idee is. Samantha uit Sex and the City liep hier jaren geleden immers al mee.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock