Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Deze tattoos passen hélemaal bij jou volgens je sterrenbeeld

Deze tattoos passen hélemaal bij jou volgens je sterrenbeeld

Deze tattoos passen hélemaal bij jou volgens je sterrenbeeld

Nu de tattooshops weer open zijn kunnen we met z’n allen weer massaal tatoeages laten zetten. Vaak heb je zelf wel al een idee, maar mocht je nou echt inspiratieloos zijn, dan kun je altijd nog je sterrenbeeld als leidraad gebruiken. Deze mooie tattoos passen volgens jouw sterrenbeeld het beste bij jou. 

1. Ram (21 maart – 20 april)

De Ram staat bekend als een echte vechtersbaas. Lekker competitief en af en toe ook een tikkeltje impulsief. Bij de Ram past dus een mooie tattoo die deze sterke karaktereigenschappen uitbeeldt. Een tijger of een leeuw is dus heel toepasselijk. Maar ook een roos past heel goed bij de Ram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ᴀʟʙᴇʀᴛᴀ ᴛᴀᴛᴛᴏᴏ ᴀʀᴛɪꜱᴛ (@ep.created)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Al Germonprez (@alexleathertramp)

2. Stier (21 april – 20 mei)

Stieren zijn echt zorgzame types. Ze geven heel veel om vrienden en familie. Een mooie tattoo die representatief is voor iemand van wie ze houden of iemand om wie ze geven, past echt bij de Stier. Denk aan een mooie naam als tattoo bijvoorbeeld. Ook zijn Stieren echte buitenmensen en kunnen ze genieten van de natuur. Een tattoo met natuurelementen erin is dus ook zeker een aanrader.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dyco Tattoo (@dycotattoo)

3. Tweeling (21 mei – 21 juni)

Bij een Tweeling zal je sneller een wat ‘gekke’ tatoeage verwachten. Ze zijn communicatief al heel sterk, maar zijn altijd ‘in de mood’ om nieuwe dingen te leren. Ze zijn echt een eigen individu. Een ‘out of the box’ tattoo past helemaal bij hun karakter en is dan ook helemaal geen slecht idee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ofir Meishar (@ofir.meishar)

4. Kreeft (21 juni – 22 juli)

Net als bij Stieren zijn ook voor Kreeften dierbaren erg belangrijk. Een mooie naam of datum past dan zeker ook heel goed bij de Kreeft. Ook is Kreeft een waterteken. Een tattoo van water is dus ook heel tof!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jade Tessier (@jady.tess)

5. Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn geboren leiders en vinden het dan ook heerlijk om het middelpunt van aandacht te zijn, net als de Zonnekoning. Leeuw staat bekend om zijn sterke eigenschappen. De Leeuw is direct, maar ook zorgzaam en levendig. Daarom passen deze tattoos heel goed bij een Leeuw.

6. Maagd (24 augustus – 23 september) 

Maagden staan bekend om hun perfectionisme. Ze zijn analytisch en enorm gedetailleerd. Ze zullen nooit zomaar impulsief een grote draak op hun arm tatoeëren. Daarom past een minimalistische tattoo perfect bij de Maagd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????????? | ????????? (@amir.inks)

7. Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn dol op evenwicht. Houden van harmonie en gerechtigheid. En ze zijn ook zeker niet vies van een beetje romantiek. De Weegschaal staat, net als de Stier, in het teken van Venus. Dus met die liefde zit het wel goed. Deze tattoos zijn dus gemaakt voor de Weegschaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 대구타투• 홍조 (@hongzo_tt)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CANOLO TATTOO (@canolotattoo)

8. Schorpioen (24 oktokber – 22 november)

De Schorpioen is een echte romanticus. Hij houdt wel van een beetje mysterie en is ontzettend gepassioneerd in alles wat hij doet. Daarom zou de Schorpioen ook sneller kiezen voor een kleine tattoo. En om in de mysterieuze sfeer te blijven, moet de tattoo natuurlijk wel op een plek waar niemand het ziet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Javi Puig (@javitattooing)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ira | tattoo artist (@irenebogachuk)

9. Boogschutter (23 november – 21 december)

Boogschutters zijn echte filosofen. Ze houden vooral van lezen en reizen en zijn graag altijd ‘on the road’. De tatoeages die het meest bij de Boogschutters passen zijn dan meestal ook reisgerelateerde tattoos, of hele diepzinnige quotes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ???????? ?????? (@calli_tattoo)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door dng.ink (@dng.ink)

10. Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Steenbok is een harde werker en is heel zorgzaam. Al kan de Steenbok af en toe ook wat bescheiden en onbaatzuchtig zijn. De Steenbok heeft de goede eigenschap altijd voor andere klaar te staan. Half werk doen is geen optie voor de Steenbok. Tattoos met inspirerende quotes zullen dan ook goed bij de Steenbok passen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ?? ?????????? (@_ink.bunny)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Little Tattoos (@little.tattoos)

11. Waterman (20 januari – 19 februari)

De Waterman heeft vaak een sterke eigen mening en houdt niet van oneerlijkheid. Vaak hebben ze ook de drang om de wereld een beter plek te maken. De tattoo die het beste bij de Waterman past zijn dan ook originele plaatjes. Lekker uniek, net als de Waterman zelf.

12. Vissen (20 februari – 20 maart)

Vissen zijn over het algemeen hele dromerige mensen. Ze zijn erg graag op zichzelf en hebben dan ook geen moeite om alleen te zijn. Een mooie minimalistische tatttoo is dan ook ideaal voor Vissen. Niks al te geks of te groot. Gewoon iets moois.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door isabelle | handpoke berlin (@belpoke)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Ze.nl | Beeld: GettyImages