Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Stepaday | gezond op gewicht

Stepaday | gezond op gewicht

Stepaday | gezond op gewicht

Het nieuwe jaar komt er weer aan. Het moment voor goede voornemens! Hoe zien die van jou eruit? Stoppen met roken? Een paar kilo’s eraf? Wees gerust, je bent niet de enige. Het zijn de meest gehoorde goede voornemens.

Elk jaar komen er talloze afslankmethodes bij. Iedereen die wel eens een dieet heeft geprobeerd kan erover mee praten: de kilo’s vliegen er in het begin af en komen er vervolgens net zo hard of nog harder aan.

Goed nieuws, per januari start Stepaday, gezond op gewicht. Het nieuwe online programma Stepaday is niet de zoveelste dieetrage, maar een blijvertje. Stepaday maakt afvallen (bijna) leuk. Aan de hand van je leeftijd, lengte, gewicht en geslacht krijg je je eigen persoonlijke afvalplan. Dankzij de handige hulpjes zoals een eet-, beweeg- en gewichtmeter weet je precies hoe je ervoor staat. Met Stepaday krijg je inzicht in je eigen eetpatroon en leer je snel wat wel en niet gezond is. Verder vind je allerlei tips en adviezen van o.a. een diëtist, leefstijlcoach, dieetpsycholoog en bewegingsdeskundige. Bovendien is er voldoende inspiratie te vinden met heerlijke recepten van onder meer Mathijs Vrieze. Je wordt gemotiveerd en kunt je successen delen, zo wordt afvallen leuk.

De methode van Stepaday werkt! Het is een bewezen methodiek, maakt gebruik van de methode van Streep-je-Slank van het tijdschrift Margriet, en heeft al meer dan 30.000 vrouwen en mannen geholpen gezond op gewicht te komen en te blijven. Stepaday maakt gebruik van de ervaring vanuit Streep-je-Slank en combineert dit met de nieuwste inzichten op het gebied van gezond en gevarieerd eten.

De afslankmethode van Stepaday heeft geen “geheim” waarmee de kilo’s ervan afvliegen. De filosofie van Stepaday is gebaseerd op gezond en gevarieerd eten en toch afvallen! Het is een realistische aanpak en een verantwoorde manier om duurzaam slanker te worden én te blijven. Het is inpasbaar in je leven zodat je resultaten blijvend zijn.

1 januari opent Stepaday haar deuren. Wil jij als eerste op de hoogte worden gehouden van het nieuws en de nieuwste ontwikkelingen van Stepaday laat dan alvast je e-mailadres achter op www.stepaday.nl en maak kans op een diner van Mathijs Vrieze bij jou thuis!

Stepaday | gezond op gewicht