Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Sportspullen vergeten? Deze sportschool biedt naakte groepslessen aan

Sportspullen vergeten? Deze sportschool biedt naakte groepslessen aan

Sportspullen vergeten? Deze sportschool biedt naakte groepslessen aan

Vergeet je regelmatig je spullen als je gaat sporten? Of voel je je gewoon het lekkerst met zo min mogelijk kleding aan je lijf? Dan moet je bij sportschool Hanson Fitness zijn.

Met leden als Rihanna, Tom Cruise en Julia Roberts is Hanson Fitness in New York een gewaardeerde plek om te sporten. Maar niet alleen de loslopende celebs maken de sportschool bijzonder. Op dit moment wordt er vooral over gesproken vanwege de opmerkelijke nieuwe groepslessen die Hanson Fitness aanbiedt. Naakte lessen, welteverstaan.

Het gaat om een ’total body work-out’ waarbij je je lichaamsgewicht als weerstand gebruikt om te werken aan je bil-, been-, rug- en buikspieren. Het doel van de lessen? Er goed uitzien in je nakie.

Volgens Hanson Fitness is naakt sporten hartstikke goed voor je. Het houdt je lichaam koeler, leidt tot het vrijkomen van endorfine, maakt je bewuster van je lichaam én zorgt ervoor dat je je vrijer kan bewegen. En wat dacht je van de besparing van wasgoed die het je oplevert? ‘Dit nieuwe concept brengt een reeks voordelen op gebied van fitness en gezondheid met zich mee. Ook geeft het onze leden de kans om tijdens het sporten wat brutaal plezier te beleven,’ vertelt sportschooleigenaar Harry Hanson aan Daily News.

Op 5 januari gaan de naakte work-outs van start. Er worden er waarschijnlijk drie per week ingepland: een voor mannen, een voor vrouwen en een gemixt.

Is poedeltje naakt je toch iets too much? Dan heb je geluk: huidskleurig ondergoed is ook toegestaan.

[RECENT_POSTS]

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Bron NY Daily News | Beeld