Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Sporten in stijl

Sporten in stijl

Sporten in stijl

Hou je van hardlopen maar moet je na de vakantie opnieuw een beginnetje maken met rennen? Drie handige helpers om weer aan de slag te gaan: 1. een fijne playlist samenstellen, 2. de leukste hardloop-apps downloaden én (het allerleukste) 3. een nieuwe sportoutfit aanschaffen! Flair heeft een aantal sportieve kledingstukken voor je verzameld.

Lopen in laagjes

In Nederland is het weer vaak wisselvallig. Zon, regen, wind… Loop daarom in laagjes! Kies voor een basislaag van tights en een basic lycra loopshirt. Trek daarbij een hardloopjack aan, mocht het wat kouder zijn. Draag een goede sportbeha en hardloopschoenen. Ren je graag ’s avonds een rondje? Schaf dan een reflecterend jack of hesje aan, zodat het verkeer je niet over het hoofd ziet. Hang er eventueel nog een knipperend fietslampje aan. Ook leuk én hip: lichtgevende veters die je kunt knopen in je hardloopschoenen.

sportspullen

Lichtgewicht jack met capuchon, € 29,99 – Hardlooplegging, € 29,99 – Sportbeha, € 17,99 – Hardloopsinglet, € 17,99 – Asics sportschoenen, € 119,95 – Waterfles, € 12,95

Damloop by night

Meedoen aan de superfeestelijke nachtversie van de Dam tot Damloop, de Damloop by nightVul je gegevens in en maak kans op één van de 150 startbewijzen!