Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Sporten in een warmtecabine

Sporten in een warmtecabine

Sporten in een warmtecabine

Wil je fit en lekker in je vel zitten, maar weet je even niet meer hoe? Ontbreekt het aan doorzettingsvermogen of begin je iedere week weer met hetzelfde voornemen om meer te sporten en gezonder te eten? Dan is BBB Health Club wellicht net wat je nodig hebt: persoonlijke begeleiding, lessen niet langer dan een half uurtje én alleen voor vrouwen. 

Warmtecabine

Ben jij al bekend met de BBB Health Club? BBB staat bekend om haar warmtecabine, waarin het zo’n 50 graden wordt. Bewegen in warmte is namelijk goed voor de bloedsomloop, zorgt voor flexibiliteit, stimuleert de vetverbranding en is zacht voor de spieren. Zo voorkom je spierpijn en verbrand je vaak meer calorieën, door de hitte. Bewegen in warmte is dus doelgericht en efficient. Bovendien houd je het hoofd koel, deze ligt namelijk buiten de cabine, en ben je met een half uurtje al klaar. Perfect dus voor vrouwen met een propvolle agenda.

BBB Health Club

Bij BBB Health Club werken coaches, personal trainers, fysiotherapeuten en voedingsdeskundigen die je helpen om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Naast het half uurtje sporten in de warmtecabines kan je ook veel verschillende yogalessen volgen (ons favoriet: Yin Yoga!), maar ook pilates, essentrics bootcamp- en hardlooptrainingen.

Proefles

Iets voor jou? Voor een proefles bij een van de BBB Health Clubs kan je terecht in Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Den Haag. Kijk voor meer informatie ook op www.bbbhealthclub.nl.

 

sporten bij bbb in warmtecabine