Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > De leukste sportattributen voor thuis!

De leukste sportattributen voor thuis!

De leukste sportattributen voor thuis!

Het is weer zover: It’s summer! Zes weken lang staat Flair vol met tips & trics om je gezond en fit te krijgen voor de zomer.

Flair Fit & Gezond

Deze week zijn we gestart met een nieuwe Flair Fit & Gezond. Doe mee en download het zes-weken-schema (A4 of A3), print het uit, plak de kalender op de koelkast en starten maar!

Blogger Sofie deelt gezonde en snelle gerechten met je en we zorgen week in week uit voor video’s met work-outs van personal trainer Jesse voor alle delen van je lichaam. Verder vind je hier wekelijks op zondag succesverhalen en tips van lezeressen die aan onze vorige Fit & Gezond-ronde mee hebben gedaan in de video-interviews met Mieke. En in de besloten Facebook-groep krijg je natuurlijk veel motivatie van vrouwen die net als jij lekker aan het werk zijn om hun lichaam in shape te krijgen voor de zomer. Lees er HIER alles over!

Sportattributen voor thuis

Sta je te popelen om thuis aan de slag te gaan? Dat kan zonder fitnessaccessoires (het hoeft niet), maar wellicht vind je het fijner mét! Daarom heeft Flair de leukste sportattributen voor thuis op een rijtje gezet. Veel shop- en sportplezier!