Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Slank met deze apps

Slank met deze apps

Slank met deze apps

Sporten zonder naar de sportschool te gaan? Het kan echt. Trek een sprintje naar de appstore! Deze work-out apps zijn superhandig.

Nike Training Club | App

Een personal trainer op je mobiele telefoon, waarmee je overal kunt sporten. De app Nike Training Club zet je aan het werk. Aan de hand van hoeveel tijd je hebt, maakt de app een programma voor je om buikspieren te kweken of om calorieën te verbranden met een stevig rondje cardio.

Cody | App

Sporten wordt nog leuker met de app Cody, een virtuele coach die je motiveert en waarbij je vriendinnen je prestaties kunnen volgen. Van zwemmen en wandelen tot fietsen, hardlopen of yoga… Je kunt je activiteiten ook vastleggen door een foto of tekst toe te voegen.

Fitstar | App

De app Fitstar geeft feedback op je prestaties. Op basis daarvan worden oefeningen aangepast, zodat je er als gebruiker echt iets aan hebt. Na een oefening krijg je bijvoorbeeld vragen als: hoe zwaar vond je het? Hoe lang duurde het voordat je echt niet meer kon? Ook kan je met deze app calorieën bijhouden en krijg je persoonlijk dieetadvies via de e-mail.

Fitmo | App

Wil je kilo’s verliezen, spieren kweken of een marathon rennen? Fitmo is een nieuwe fitness-app waarbij je samenwerkt met een echte personal trainer die je advies op maat geeft. Een personal trainer in je broekzak dus!

Heb jij een favoriete app voor bij het sporten?