Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Romantische huwelijksaanzoeken

Romantische huwelijksaanzoeken

Romantische huwelijksaanzoeken

De meest romantische plekjes om iemand ten huwelijk te vragen.

Wil jij graag trouwen, maar word je maar niet ten huwelijk gevraagd door manlief? Doe het zelf! De tijd dat alleen mannen huwelijksaanzoeken doen is al lang voorbij. En daar komt ook nog eens bij dat het dit jaar schrikkeljaar is. Volgens traditie mogen vrouwen op 29 februari hun man ten huwelijk vragen. Trek de stoute schoenen aan en gebruik deze tips voor inspiratie.

In de luchtballon
Boek een heteluchtballon trip bij zonsopgang en geniet van de stilte en de prachtige roze waas van de opkomende zon. Het meest romantische plekje om dit te doen is over het oude Bagan in Birma. Met zo’n aanzoek kan je partner alleen nog maar ja zeggen.

Sprookjes in Loch Lomond (Schotland)
In een bootje vaar je over het meer naar een van de vele eilandjes. In het bos stuur je je partner op speurtocht of laat je een briefje met een huwelijksaanzoek brengen door een havik. Die havik laat op de hand van je partner landen, die overigens wel een speciale handschoen draagt! Je zou kunnen overnachten in het Cameron House, dat net een kasteel lijkt. Zij kunnen je zelfs helpen met je huwelijksaanzoek.

Times Square
Combineer je huwelijksaanzoek met een tripje naar New York. Misschien is het niet zo origineel omdat er op Times Square dagelijks huwelijks aanzoeken worden gedaan, maar leuk is het zeker. Vind je het toch niet zo romantisch? De stad heeft enorm veel romantische plekken voor het perfecte huwelijksaanzoek!

De Alpen
De Alpen zijn ontzettend romantisch. Je hebt er veel bijzondere plekjes. Neem bijvoorbeeld het Vigilius Mountain Resort in Italië. Dit resort ligt op 1500 meter en is alleen te bereiken per kabelbaan. De perfecte plaats om je geliefde ten huwelijk te vragen.

Knus in de iglo
In Kühtai in Oostenrijk kun je een heuse iglo huren. In het hoogste plaatsje van Oostenrijk (2020 meter) kun je knuffelen in het van sneeuw gebouwde huisje of lekker relaxen in de jacuzzi. Genoeg romantiek dus!

Parijs
De stad van de liefde is natuurlijk ideaal voor een huwelijksaanzoek. De Eiffeltoren is misschien een beetje te cliché, maar een huwelijksaanzoek op een dakterras is wel heel romantisch. Je hebt er een prachtig uitzicht over de stad en de Eiffeltoren. Er zijn diverse romantische hotels met een dakterras, maar je kunt het ook simpeler houden en kiezen voor het dakterras van warenhuis Galeries Lafayette.