Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Rokjesdagloop | The day after

Rokjesdagloop | The day after

Rokjesdagloop | The day after

Gisteren vond de Rokjesdagloop met Flair plaats en het was een groot succes. Meer dan 1000 vrouwen renden samen 5 of 10 kilometer om geld in te zamelen voor een belangrijk doel: onderzoek naar MS.

Jullie hebben goed je best gedaan, er is bijna € 12.000 opgehaald! Flair’s Jessica was één van hen en heeft speciaal voor jullie de Rokjesdagloop vastgelegd. Vergeet hieronder niet de slideshow te bekijken want wie weet sta jij wel tussen de foto’s.

Jouw Rokjesdagloop

Tijdens de Rokjesdagloop zijn er veel foto’s gemaakt. Bekijk ze hier.

Plog Jessica

Gisteren deed ik mee aan de Rokjesdagloop. Helaas werkte het weer niet echt mee maar verder was het een hele leuke en mooi opgezette wedstrijd. De organisatie had voor ons een prachtige route door het Amsterdam Science Park uitgestippeld waar wij 5 KM moesten bikkelen om weer bij de finish te komen. Ik heb deze dag aan de hand van foto’s vastgelegd, een plog dus!

Plog 1

Morning! Het was best vroeg vanmorgen dus ik had even moeite met wakker worden. Toen ik eenmaal uit bed was, was het tijd om mijn kleding klaar te leggen en daarbij mocht mijn rokje niet ontbreken. In de auto richting het station ontbijten. Altijd voor een wedstrijd eet ik Brinta dus ook vandaag. Never change a winning team.

Plog 2
Op weg in de trein naar Amsterdam Amstel. Hier word ik opgehaald om uiteindelijk richting Science park te rijden. Hier kon ik niet met de bus komen omdat hij daar niet stopte vanwege de wedstrijd. Dus een stukje luxe met de auto.

Plog 3
Woeiii ik ben gefinished! Links bovenin zie je een dame die meeliep in het team van de hoofdsponsor. Rechts mijn mooie medaille en links onder mijn blije ‘ik-ben-klaar-hoofd’. Rechtsonder een gedeelte van mijn diner haha. Zoveel zin in frietjes na een wedstrijd!

Tijdens deze wedstrijd heb ik trouwens nog mijn PR verbeterd. 28:53 is nu mijn PR en daar ben ik heel erg blij mee. Tijdens de wedstrijd liep ik ook telkens redelijk hard en ik merkte al dat het lekker ging. Ik wist dat er eventueel wel een PR in zou zitten en met die gedachte kon ik niet meer langzamer rennen haha. Top wedstrijd gehad dus!