Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Roddelen is gezond!

Roddelen is gezond!

Roddelen is gezond!

Wij vrouwen doen het absoluut vaker dan mannen: roddelen. Maar daar hoeven we ons niet voor te schamen…

Roddelen is gezond

Sterker nog: mannen zouden het wat vaker moeten doen! Want van roddelen word je slimmer én roddelen is gezond.

Roddelen is daarbij jouw ideale gids. De verschillende types roddel worden uitgebreid beschreven: van de Kama Sutra roddel tot Kletswijverij, en van Cupido chatten tot de Etiquette roddel. Leer ze herkennen en gebruiken en transformeer jezelf van gemene roddeltante tot Gossip Queen.

In dit helder geschreven boek wordt diepgaand ingegaan op roddels en roddelgedrag. De auteur, een communicatiewetenschapper die in 2005 in Belgie promoveerde op het onderwerp roddelen, beschrijft uitgebreid de verschillende typen roddels.

De verschillen met betrekking tot roddelgedrag tussen mannen en vrouwen komen aan de orde, alsmede het roddelgedrag in werkomgevingen (de roddels van managers).

Met behulp van handige schema’s kan de lezer zelf bepalen welk type roddelgedrag bij hem/haar behoort. Daarmee leer je ook het gebruik van roddels te herkennen.

Dit boek verklaart ook waarom mensen roddelen en wat positieve en negatieve roddels zijn. In de diverse hoofdstukken van dit boek geeft de auteur tal van alledaagse voorbeelden van roddelgedrag. Dit boek is bestemd voor iedereen met interesse in menselijke communicatie.

Titel: Roddelen, waarom roddelen gezond is
Auteur: Dr. Charlotte de Backer
Uitgever: MoM
ISBN: 9789026961939

Meer weten over dit boek of wil je het direct bestellen? Klik dan op de afbeelding hieronder.


Roddelen
C. de Backer