Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Return to sender

Return to sender

Return to sender

Ken jij het verhaal achter de producten die je dagelijks gebruikt?

Waar komen jouw sjaal en handschoenen vandaan? Wat is het verhaal van de mensen die dit hebben gemaakt?

Return to sender, bekend van die die onwijs leuke spulletjes, waar jij hebberig van wordt, maar gelijktijdig ook iets goeds mee doet, is een nieuwe campagne gestart. Je kunt nu namelijk ook jouw verhaal vertellen achter de producten die je zelf dagelijks gebruikt.

Return to Sender
De Return to Sender producten worden gemaakt in de armste regio’s van de wereld en in Nederland verkocht. De winst die Return to Sender maakt vloeit terug naar de makers en educatieve projecten. Dit alles met als doel het leven daar beter te maken.

Inspirerend
De verhalen achter de spullen van Return to Sender zijn inspirerend. Zo laten ze je weten waar de producten vandaan komen, hoe ze gemaakt worden, door wie en welke eeuwenoude symboliek erachter schuilgaat. Katja Schuurman, oprichtster van Return to Sender, kent de verhalen van dichtbij: “We leven in een wereld waarin we omringd worden door spullen. Al die producten hebben een verhaal. Meestal kennen we die verhalen niet. De producten zijn anoniem voor ons en roepen geen gevoel op. Als je de verhalen wel kent, mooi of lelijk, gaan ze voor je leven.”, aldus Katja.

Wat is jouw verhaal?
Return to Sender is benieuwd naar jouw verhaal. Wat doe jij met het Return to Sender artikel dat je hebt gekocht? Wat vind je er zo mooi aan? Je kunt je verhaal kwijt via het label dat aan de producten hangt, maar ook online. Return to Sender zorgt ervoor dat de mensen die jouw favoriete product hebben gemaakt, je verhaal horen. Bovendien maak je ook nog kans op een plaatsje in het ‘boek vol goede verhalen’.

Bekende verhalen
Ben je benieuwd naar de verhalen van BN’ers als Beau van Erven Dorens, Linda de Mol, Chantal Janzen, Jan Mulder, Rob Kamphues, Bert Koenders, Aaf Brandt Corstius, Thomas Acda, Birgit Schuurman of Michiel Huisman? Op Return to sender kun je ze te lezen.

Return to Sender producten zijn verkrijgbaar bij de HEMA, zowel in de winkel als op hema.nl