Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > 5x redenen: Hotpod Yoga

5x redenen: Hotpod Yoga

5x redenen: Hotpod Yoga

De yoga-wereld introduceert een nieuw en revolutionair concept dat ontstaan is in Groot-Brittannië: Hotpod Yoga. Deze yoga lessen zijn gebasseerd op klassieke Vinyasa flow yoga, een yoga waarbij er een gebalanceerde aaneensluiting plaatsvindt van actieve en passieve poses, gesynchroniseerd met de ademhaling. Deze vorm van yoga doe je in opblaasbare en verwarmde pop-up pods waarin het 37 graden is. Flair was nieuwsgierig en ging de strijd aan in een proefles! 

Ontstressen

Als je de Hotpod binnenstapt ontsnap je even aan de buitenwereld. Je vergeet het dagelijks leven en geniet van het moment. Je hoort geen verkeer, geen telefoontjes afgaan en geen rumoer om je heen. Enkel je eigen ademhaling. De fijne warmte en de oefeningen zorgen ervoor dat je volledig ontspant en concentreert op het belangrijkste dat er is: je lichaam en jezelf. Niet alleen komt het lichaam volledig tot rust, ook je geest. Na deze les voel je je als herboren.

Calorieën verbranden

Tijdens de yoga word je stofwisseling gestimuleerd waardoor je gaat zweten en afvalstoffen verliest. Tijdens een les Hotpod Yoga verbrand je gemiddeld 700 calorieën in een uur. Do we need to say more?

Kracht

Naast de mentale voordelen, brengt Hotpod yoga ook fysieke voordelen met zicht mee. Zo ontwikkel je spierkracht en breng je de spieren in vorm. Stramme spieren worden flexibel, waardoor je lichaam beter in evenwicht is. Hiermee versterk je niet alleen je lijf maar versoepel je het ook.

Betaalbaar

Yoga docent Mercedes Parellada bracht Hotpod yoga naar Amsterdam en maakt het toegankelijk voor iedereen. Om yoga te kunnen beoefenen is er geen luxe studio of fancy kleedkamer nodig. Enkel een ruimte waar de Hotpod kan worden opgezet en dat is fijn voor de portemonnee!  Voor een yoga-les betaal je gemiddeld zo’n € 9,- tot € 13,- euro. Een Hotpod abonnement van vijf lessen kost slechts € 45,- euro.

Beginner

De Hotpod yoga lessen zijn toegankelijk voor zowel beginners als de ervaren ‘yogi’. Vooral als beginner word je uitgedaagd om je volledig over te geven aan het proberen te ontspannen en aan het uitoefenen van de oefeningen. Gelukkig is daar yoga docente Mercedes om je te helpen en gerust te stellen. Mercedes laat je thuis voelen in een onbekende omgeving en ondersteunt je in de oefeningen en ademhaling.

 

Ben je overtuigd en wil je ook een les Hotpod yoga proberen? Plan dan hier een les in. Meer informatie vind je via Hotpod yoga.

HotpodT