Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Femmigje’s plog

Femmigje’s plog

Femmigje’s plog

F22 Plog Femmigje 554x200

header-foto-1Hebben jullie dat nou ook? Als ik let op wat ik eet, ga ik opeens heel veel aan eten denken. En fotograferen. Hierbij een fotootje van mijn voetbalmaaltijd tijdens Nederland – Mexico. Om in de sfeer te blijven aten we nacho’s met gesmolten kaas en zure room. Heerlijk, alleen niet zo Mieke proof ben ik bang 😉 We wonnen wel!

 

header-foto-2En na zo’n bord Mexicaanse heerlijkheden kijk ik nog maar eens naar deze illustratie. Ik ben nu bijna vier kilo kwijt. Mijn doel was vijf. Dus ik moet deze laatste week wel nog even doorzetten. Gelukkig speelt Nederland dit weekend tegen Costa Rica. Wat typisch eten uit Costa Rica is? Ik heb geen idee, en dat hou ik ook maar zo.

 

header-foto-3Tip voor zaterdag; in plaats van de oranje tompouce: groentenmuffins. Het smaakt naar pizza, maar stiekem is het supergezond. En het staat ook nog eens leuker op tafel dan die portie bitterballen.

 

header-foto-4Eh, is spelen in een kinderparadijs ook beweging? Dus klom ik nog maar een keertje extra en glijden maar… Mijn kinderen vonden het geweldig.

 

header-foto-5Deze challenge heeft mij geholpen om bewuster met eten om te gaan. Ik at voor deze challenge vaak zonder erbij na te denken hoeveel het is en wat het met mijn lijf doet. Door deze challenge is dit zeker veranderd. Ik geloof ook dat ik het kan volhouden. Dat dit een manier van leven kan worden. Zonder terugval, zonder aankomen en weer afvallen.

 

Dat ik meer ben sporten gaat ook zeker helpen. Ik doe ook regelmatig oefeningen thuis. Zoals deze van 30dayfitnesschallenges. Helpt echt.

 

 

Inmiddels zijn wij alweer druk aan het nadenken over een volgende challenge voor na de zomer. Hebben jullie nog ideeën, laat het ons vooral weten. Alle tips zijn welkom.

 

Tot volgende week!

Femmigje