Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > PINSPIRATION: think pink

PINSPIRATION: think pink

PINSPIRATION: think pink

GettyImages-455282957Bij de kleur roze denk je wellicht al gauw aan de prinsessenjurk die je als klein meisje het liefst iedere dag droeg, of aan de babykamer van je pasgeboren nichtje. De Pink Panther en de barbieroze nagels van je buurmeisje passeren misschien ook je gedachten. Om over suikerspinnen maar te zwijgen. 

Maar anno 2016 heeft de kleur roze haar kinderachtige imago vér achter zich gelaten en voor eens en voor altijd bewezen dat ze allang niet meer alleen voor kinderen is. Roze jasjes, roze suède sneakers en pastelroze nagels; het kan allemaal. Maar zelfs pink in een volwassen interieur is helemaal niet gek meer. Het is juist helemaal hip. En het leuke is, dat je door gekleurde items in huis ontzettend blij wordt en je jegelijk in zomerse sferen waant.

Natuurlijk snappen wij ook wel dat het niet simpel en een beetje eng is om gelijk jouw zorgvuldig witgeverfde muren van een roze lakje te voorzien. En daarom delen we vandaag een flinke dosis inspiratie voor het toevoegen van zoete items in huis. Want ook door middel van kleine meubels of slechts een kussen in het roze, geef je jouw interieur nét dat vleugje moderniteit dat het nodig heeft. En onthoud; think pink!

 

Lees ook: