Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Originele date ideeën voor zonnige dagen

Originele date ideeën voor zonnige dagen

Originele date ideeën voor zonnige dagen

Yes! De temperatuur is de afgelopen dagen eindelijk zoals het hoort te zijn in Mei; zonnig, lekker warm en met een knalblauwe lucht. We love it. Nu de eerste rokjesdag een feit is, beginnen de hormonen gelijk ook te kriebelen. Waarschijnlijk heb je de afgelopen dagen flink lopen firten op het terras, en met wat wijntjes in je mik misschien zelfs het nummer van die knappe barman geregeld. 

Dat is stap een, maar nu staat stap twee op je te wachten. Dé date. De allesbepalende date, die op zichzelf al genoeg stress met zich meebrengt. Want wat moet je in hemelsnaam aantrekken? Doe je wel of geen hakken aan, en ga je voor een rokje of een broek?!

stressedOmdat wij maar al te goed weten hoe spannend de first date is, delen we vandaag leuke ideeën voor dates met mooi weer. Hoef jij in ieder geval niet meer je knappe koppie te breken over waar je die hottie mee naartoe zult nemen. Want dat hoeft anno 2016 echt niet alleen de man te bepalen.

date

 

Maak een romantische strandwandeling. Bonuspunten als jullie bij zonsondergang gaan. Een wandeling aan zee is véél leuker als je oren er niet af vriezen én je een paar zonnestraaltjes oppikken is véél leuker.

Ga picknicken. Simpel, maar zó romantisch. Het enige wat je nodig hebt is een kleedje, lekker eten, een fles goede wijn en elkaar.

Ga ijsjes testen. Mooi weer betekent maar een ding en dat is ijsjes eten. Goed excuus, toch?

Hou een bierproeverij op het terras. Wat is beter dan zon en bier? Samen verschillende biertjes testen natuurlijk. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriet. En flink aangeschoten worden is toch de enige optie met al die zenuwen in je lijf.

Boek een tochtje met een luchtballon. Ja, dit is wel een aanslag op je portemonnee, maar het wordt hoe dan ook een onvergetelijke ervaring. (En stiekem kun je daar de meest fantastische selfies maken.)

Huur een bootje. Alleen als één van jullie kan varen tenminste. Schipbreuk lijden klinkt misschien ergens wel romantisch, dat is het niet.

Huur een cabriolet. Ook niet goedkoop, maar jullie kunnen zo wel naar allerlei romantische plekjes rijden. Vergeet niet een sjaal mee te nemen, anders heb je aan het eind van de rit een not so glamorous look.

Ga kamperen. ’s Avonds als het toch nog een beetje koud wordt kunnen jullie altijd een kampvuurtje stoken. Of tegen elkaar aan kruipen in de tent. Misschien niet iets voor een eerste date, maar wel voor een vervolgafspraakje?

Maak een roadtripje. Het liefst een plek waar je nog nóóit bent geweest. En, maak het lekker sportief door samen op de fiets te stappen. Of als je wel van wat spanning houdt; huur dan in het dorp een tandem. Hilariteit gegarandeerd!

Lees ook:

 

Bron: Cosmopolitan