Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Opdracht 6: En.. actie!

Opdracht 6: En.. actie!

Opdracht 6: En.. actie!

Week 6– DIM: Slank gedrag kiezen

Ik hoop van harte dat je, met behulp van mijn boek: De Little Black Dress Challenge je tegen DIP situaties, gedachten en gevoelens herkent en dat je nu ziet dat je altijd zelf wat kan doen. Als jij iedere keer opnieuw in de DIM cirkel stapt: de realiteit accepteert, focust op het nu, je opties bepaalt en hulp vraagt dan kies je steeds opnieuw voor het gedrag waar je blij van wordt.

De acties die passen bij je waarden en waarmee je je langere termijn doel bereikt. Dan voel jij je supergoed bij je keuzes. Je bent trots , zelfverzekerder, energieker. Je straalt omdat je steeds opnieuw kiest voor wat jij echt wilt. Ook al is dat niet altijd makkelijk, je zoekt je eigen invloed en kiest voor jezelf.

Dat maakt je slank zonder frustratie.

Opdracht : De laatste opdracht is HET DOEN! Niet alleen tijdens deze challenge maar ook hier naar. Want je kunt alles wel weten en zien, als je niet in actie komt leidt het tot niets. Alleen acties kleiden tot resultaat.

Kies slank gedrag, stap uit je DIP en ga DIMMEN, dat voelt zoveel beter dan overeten!

Ik wens je heel veel succes!

Mieke Kosters

 

Boek: De Little Black Dress Challenge – Mieke Kosters

De opdrachten in deze Flair Fit en gezond Challenge zijn gebaseerd op Mieke’s nieuwste boek: De Little Black Dress Challenge. Bestel het boek voor slechts €9,99 en verrijk je challenge met veel extra informatie, achtergronden, voorbeelden en tips!