Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Last van onzekerheid? Deze drie sterrenbeelden staan sterk in hun schoenen

Last van onzekerheid? Deze drie sterrenbeelden staan sterk in hun schoenen

Last van onzekerheid? Deze drie sterrenbeelden staan sterk in hun schoenen

Je onzeker voelen is helemaal niet gek. Soms heb je dagen dat je de hele wereld aankan en op andere momenten wil het gewoon allemaal even niet. Niks om je zorgen over te maken, maar misschien valt er nog wat te leren van deze sterrenbeelden.

Sterrenbeelden niet onzeker

Het is niet dat Ram, Leeuw en Boogschutter nooit onzeker zijn, maar deze vuurtekens schudden dat gevoel iets sneller van zich af. Gaat er iets mis, dan motiveert dat deze sterrenbeelden alleen om nóg harder te werken.

Ram (21 maart – 20 april)

Ben je een Ram, dan ga je een stevige discussie zeker niet uit de weg. Je gaat heel lekker op wat tegenstand, maar de grootste concurrent ben jezelf. Je bent altijd druk bezig om je verder te ontwikkelen en nieuwe kennis op te zuigen. Diep in je hart weet je dat níks te moeilijk is om te overwinnen. En met jezelf motiveren heb je dan ook echt geen moeite. Energie heb je genoeg, maar je hebt geen zin om die te besteden aan onzekerheden. Daar heb je écht geen tijd voor.

Leeuw (23 juli – 23 augustus)

Spendeer wat tijd met een Leeuw en je weet dat deze personen doorgaans blaken van het zelfvertrouwen. Het klinkt misschien overdreven, maar dit sterrenbeeld wordt elke dag weer een beetje verliefd op zichzelf. Dat kan omslaan in arrogantie, maar meestal zit er nog wel een duidelijke grens in. Hierdoor blijft dit teken zelfrespect behouden, in welke omstandigheid dan ook. Ben je een Leeuw? Dan ben je vast niet bang voor de schijnwerpers én de kritiek die daarbij komt kijken. Als iets niet loopt zoals gepland, zie je het eerder als een waardevolle les dan als falen. Je moet soms risico’s nemen in het leven en je tegen laten houden door onzekerheid helpt daar niet bij.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Alles ervaren in het leven, dat wil de Boogschutter. Van de wereld rondreizen tot interessante nieuwe mensen ontmoeten; zolang het maar spontaan is. En zich tegen laten houden door twijfels? Daar heeft dit teken helemaal geen tijd voor. Hoewel dit sterrenbeeld heus wel te maken krijgt met negatief commentaar, trekken ze zich daar weinig van aan. Je weet wie je bent en waar je voor staat, Boogschutter. Je deinst zeker niet terug voor nieuwe uitdagingen en wil overal met volle teugen van genieten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Elite Daily | Beeld: Pexels