Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Ontwijk dramaandag!

Ontwijk dramaandag!

Ontwijk dramaandag!

Dramaandag wordt gewoon een leuke maandag met deze tips!

Een nieuwe week boordevol goede zin en energie! Althans, dat is de bedoeling. De maandag duurt meestal het langst en als je thuis bent, kruip je het liefst in bed. Op naar de dinsdag! Toch is deze dramaandag wel degelijk te voorkomen. Met de tips van Vrouwonline kom je fris en fruitig de maandag door!

Frisse bloemendouche
Vrolijk en opgepept wakker worden doe je met een frisse bloemendouche! Er is ontzettend veel keus aan douchegel en shampoos met een lekkere geur. Wat dacht je van paarse lelie, rode roos of passiebloem? De geuren werken stimulerend op je humeur en zo stap je nooit met het verkeerde been uit de douche.

Massage
Is er überhaupt een reden nodig om je te laten masseren? Vraag je partner of een vriendin om je op zondagavond nog even te masseren. Helemaal zen de nieuwe week in! Met losse spieren is je houding achter je bureau ook een stuk beter.

Kleurige outfit
Ook kleur heeft invloed op je gemoedstoestand. Kies daarom voor een van je favoriete outfits en schroom niet iets met veel kleur aan te trekken! Een donker mantelpakje fleur je op met een gekleurde sjaal, een felle laptoptas of een paar mooie rode pumps.

Balansdag verzetten
Veel vrouwen kiezen ervoor om hun balansdag op maandag te houden. Maar is het niet een idee om die een keer naar een andere dag te verschuiven? Ontwijk de dieptepuntjes op de dramaandag en verwen jezelf met een stuk lekkere spekkoek of kleurrijke macarons!

Zonnig humeur
Een zonnig humeur, krijg je van een mooie kleur. Wat dacht je van geel?