Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Online huishoudboekje

Online huishoudboekje

Online huishoudboekje

Geen gerommel meer met papieren.

Nooit meer kasboekjes, rondslingerende winkelbonnetjes of met een rood hoofd aan de kassa staan zonder saldo. Op Afaspersonal.nl hou je online gratis je eigen huishoudboekje bij en kun je besparen op je vaste lasten.

Orde in de chaos
Het online huishoudboekje van AFAS Personal maakt je financieel slimmer. Het programma zet al je uitgaven in een grafiek en helpt daarmee orde in de chaos te scheppen. Transacties worden automatisch herkend en gecategoriseerd, waardoor je in één oogopslag kunt zien waar je geld naartoe gaat. Ook leuk, je kunt je eigen uitgaven vergelijken met alle andere AFAS Personal-gebruikers. Geef je veel meer uit dan gemiddeld of valt het toch nog wel mee?

Goedkopere vaste lasten
Met het bijhouden van een online huishoudboekje zul je nooit meer met een rood hoofd en zonder boodschappen de kassarij hoeven verlaten. AFAS Personal helpt je met besparen op je vaste lasten door te berekenen hoeveel je kwijt bent aan energiekosten en hoeveel je in werkelijkheid hebt gebruikt. Betaal je veel te veel? Dan vergelijkt AFAS Personal je kosten met andere leveranciers. Helemaal makkelijk; wanneer je een goedkoper alternatief hebt gevonden, helpt AFAS Personal je met overstappen. En dit kan AFAS Personal niet alleen voor je energiekosten, maar ook voor je internet, televisie, telefoon en mobiele telefoon abonnementen.

Bespaartips
Naast dat AFAS Personal je helpt met je financiële rompslomp, geven ook de gebruikers van AFAS Personal tips. In de community zijn veel bespaartips te vinden, maar ook tips over bepaalde inkopen of zaken waar je op moet letten bij financiële producten. Op basis van de door jou ingevulde gegevens geeft AFAS Personal alleen de tips die voor jou interessant zijn.

Kortom, AFAS Personal maakt je financiën een stuk overzichtelijker en helpt je met besparen. Iets dat goed van pas komt in deze budgetmaand!

Geïnteresseerd in zo’n gratis online huishoudboekje? Klik dan hier.