Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Onderzoek: dit zegt je profielfoto over jouw persoonlijkheid

Onderzoek: dit zegt je profielfoto over jouw persoonlijkheid

Onderzoek: dit zegt je profielfoto over jouw persoonlijkheid

Wat zegt jouw profielfoto over jezelf? Heel veel, zo blijkt! Een nieuw onderzoek bekeek de verhouding tussen een profielfoto en het karakter van de persoon achter het profiel. De onderzoekers bekeken 6000 Twitter-accounts en voorspelden hun karakter. En ja hoor, dat bleek te kloppen! 

Dit zijn de globale conclusies uit het onderzoek. Kun jij je vinden in de resultaten?

Alleen je gezicht is zichtbaar

Is jouw gezicht licht en oogt het natuurlijk? Dan ben je volgens het onderzoek een georganiseerd dat die zich graag volwassen profileert. Slimme keuze bij googelende nieuwe werkgevers natuurlijk.

Een groepsfoto

View this post on Instagram

Elevator selfie #tokyo ??

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Jouw leven is een feestje! Je bent extravert, liefdevol en jong. Yes!

Kleurrijk en vrolijk

View this post on Instagram

Lekker gekke bekken trekken!!! ??? @hannecarry @marthedep

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

Dit is heel voorspelbaar, maar bent positief van aard en mensen zijn graag bij jou in de buurt. Minder voorspelbaar is jouw ordelijke en betrouwbare kant. De perfecte combi! Is jouw foto ook nog eens een beetje vaag en blurry? Dan ben je je erg bewust van je emoties en op zoek naar innerlijke harmonie.

Zwart-wit

Mensen met een profielfoto in black and white zijn over het algemeen iets negatiever en meer angstig. Bummer… al verklaren wij het zelf als gewoon arty en een tikje dramatisch, toch?

Arty foto’s met felle kleuren

https://www.instagram.com/p/BDP7EDdpX3V/?taken-by=evasimons

Heb jij vrolijk gespeeld met een hoog contrast en hoge saturatie in Photoshop? Dan ben waarschijnlijk een open boek. Meestal is jouw gezicht niet zichtbaar. Is het dat wel? Dan ben je ook nog eens altijd te vinden voor een nieuw avontuur.

Herken jij jezelf in dit onderzoek of juist helemaal niet? Wij zijn alvast benieuwd of jij je profielfoto gaat veranderen of lekker zo laat.

Lees ook: