Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Moeder deelt de afschuwelijke reacties die ze krijgt op bikinifoto’s

Moeder deelt de afschuwelijke reacties die ze krijgt op bikinifoto’s

Moeder deelt de afschuwelijke reacties die ze krijgt op bikinifoto’s

Je zou denken dat met alle aandacht voor body positivity, openhartige verhalen en ongefilterde foto’s, de onrealistische verwachting dat vrouwen na een bevalling terugveren naar hun oude lijf wel over is. Niets blijkt minder waar. Influencer Sarah Nicole Landry kan daar over meepraten. 

Lijf na de zwangerschap

Sarah, op Instagram beter bekend als @thebirdspapaya, deelt met regelmaat foto’s van zichzelf in bikini. Daarmee wil ze volgers laten zien hoe haar lijf er na meerdere zwangerschappen uit ziet en dat daar niks mis mee is. Toch lijkt die boodschap niet bij iedereen even goed binnen te komen. Ze deelt op Instagram een greep uit de afschuwelijke reacties die ze op haar foto’s krijgt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya)

‘Te knap voor zo’n lichaam’

‘McDonalds medewerker van de maand’, ’te knap voor zo’n chubby lichaam’, ‘je moet op dieet en naar de sportschool dame, knap gezicht maar dat lichaam…’ en ‘je zou dat niet moeten dragen na een bevalling’ zijn slechts een paar voorbeelden van de narigheid die Sarah over zich uitgestort krijgt. Toch is ze niet van plan te stoppen met dit soort foto’s. Juist om de wereld te laten zien dat ze een normaal lichaam heeft.

‘Of je verstopt je voor de haters, of je komt opdagen voor hen die het nodig, inclusief mijzelf. Aan het eind van de streep is de keus overduidelijk.’ Want gelukkig gaat Sarah gewoon door met foto’s delen voor haar twee miljoen volgers die haar eerlijke foto’s wél waarderen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sarah Nicole Landry (@thebirdspapaya)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Getty, Instagram