Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Model workout: game your workout

Model workout: game your workout

Model workout: game your workout

Foto: model workout.

Hoe zorg je ervoor dat je plezier hebt en houdt in sporten en dat je je doelen of goede voornemens bereikt? Wij van Model Workout willen jou daarbij helpen door onze nieuwe Game Your Workout en we geven je vast simpele tips om jezelf te blijven motiveren!

Game your workout is het nieuwe video concept van Model Workout. Elke dag staat er een korte workout voor je klaar van tussen de 5-15 minuten. Doe elke dag een training en spaar punten waar je te gekke prijzen mee kan winnen. Het is simpel, snel en toch efficiënt. Met de eerste video van het Game your workout concept train je met eenzelfde principe: 24-16-8, dit zijn het aantal herhalingen dat je van iedere oefening uitvoert. Hoe sneller jij de oefeningen met deze herhalingen uitvoert, des te beter jij wordt. Oftewel door je workout als een game te zien willen we het plezier in het doen van workouts hoog houden!

Gebruik deze 9 tips om aan de slag te gaan!

1. Begin er vandaag nog aan

2. Stel jezelf één doel

3. Maak jouw doel ‘SMART’

Is het SPECIFIEK? Mijn doel is concreet en ondubbelzinnig.

Is het MEETBAAR? Over een meetbaar doel valt niet te discussiëren. Het maakt je vooruitgang zichtbaar.

Is het ACCEPTABEL? Je moet weten waarom dit doel belangrijk is voor jou, zo zul je het onderweg minder makkelijk opgeven.

Is het REALISTISCH? Alleen een voor jou haalbaar doel geeft je kans op slagen.

Is het TIJDGEBONDEN? Zet een deadline op je voornemen. Een droom met een deadline is een doel en een doel kun je stap voor stap bereiken.

4. Verander je goede voornemen in een ‘belofte’ aan jezelf

5. Herinner jezelf aan jouw ‘belofte’

6. Noteer op voorhand wat je gaat doen als het moeilijk wordt om vol te houden

7. Deel je goede voornemen met iedereen

8. Zoek een (online) coach

9. Beloon jezelf

Met Game your workout starten we bij de basis van trainen en het is nog leuk ook! Het enige wat je mag doen is dagelijks een workout video volgen. Heb jij ook zin om prijzen te winnen, fit te worden, altijd vragen te kunnen stellen aan een coach en heb je behoefte aan een duidelijk en overzichtelijk voedingsschema? Doe dan nu mee met de eerste challenge van Game your workout! Neem een kijkje op www.mymodelworkout.com voor de workout video’s en jouw voedingsschema!

xoxo

Paultje

Lees ook:

Model Workout: Burpee Challenge

The Model Workout: train je hele lichaam in drie sets

Model workout: Buikvet verliezen