Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Mijn man gaat naar de hoeren

Mijn man gaat naar de hoeren

Mijn man gaat naar de hoeren

XX (39): Ik ben er achter gekomen dat mijn man wel eens naar de hoeren gaat, terwijl ik dacht dat het zo goed ging tussen ons.

Zelfs ons seksleven is oké (we doen het gemiddeld twee keer per week). Ik weet dat hij veel van mij houdt en misschien is het wel normaal allemaal, maar ik vind het een vies idee en twijfel aan mezelf. Hij weet dat ik het weet en we hebben het er al over gehad. Maar ik kan hem niets verbieden, alleen vind ik het geen fijne gedachte.Help!

Coach Sandra
Je zegt eigenlijk dat jullie relatie en ook jullie seksleven goed is. Nu ben je erachter gekomen dat je man naar de hoeren ging of gaat en hierdoor aan ben je aan jezelf gaan twijfelen. Je zegt ook dat je je man niet kunt verbieden te gaan, maar dat je het ook geen fijne gedachte vindt.

Coaching
Er zijn een aantal vragen die bij me opkomen als ik jouw verhaal lees. Wat betekent voor jou een goede relatie? Betekent dat ook seks met anderen (waarbij het gaan naar de hoeren misschien net een stap te ver is)? Wat zijn je ideeën hierover?

Een relatie werkt meestal op basis van een aantal afspraken waar je het samen over eens bent geworden. Zeker als het gaat over monogamie of het hebben van (seks)relaties buiten jullie eigen relatie. Indien de één of de ander hiermee in conflict komt met zichzelf, dan lijkt het me tijd voor een goed gesprek en/of het herzien van jullie afspraken. Waar liggen jouw behoeftes en jouw grenzen?

Tips
– Zorg dat je voor jezelf helder hebt wat jij belangrijk vindt en waar je grens ligt.
– Praat erover met je man en vraag hoe hij zijn bezoek aan de hoeren plaatst binnen jullie relatie.
– Maak afspraken waarin je duidelijk voelt dat je trouw blijft aan jezelf, en jezelf niet weggeeft aan de behoeftes van je partner.
– En tot slot; durf te staan voor wat jij belangrijk vindt en nodig hebt.