Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Met deze tips lijk je slanker

Met deze tips lijk je slanker

Met deze tips lijk je slanker

Iedereen heeft weleens zo’n dag, dat je je enorm bloated voelt. Je-weet-wel, opgeblazen. Kleed je op zo’n dag daarom altijd tactisch aan, oftewel, kies voor optisch bedrog. Zo ga je in ieder geval een stuk comfortabeler de dag tegemoet en zit je snel weer lekker in je vel! 

Lange benen

Laat je enkels zien. Creëer langere en slankere benen door een slimfit broek te dragen die nét stopt onder het smalste deel van je enkel. Zo sluit je jeans mooi aan op een enkelkaarsje, dat weer voor hoogte zorgt.

Platte buik

Dit trucje doet wonderen, het werkt echt! Van een afstandje lijkt je buik namelijk platter: stop een klein stukje van je shirt in je broek. Daarzo aan de voorkant, bij de knoop boven de ritssluiting.

Verdoezelen

Een jasje verdoezelt een vetrolletje hier en een opgezette buik daar. Super handig! Zorg dat de snit ruim genoeg is, niet te klein, niet te groot, en zo ogen je benen ook gelijk een stukje slanker.

Show je pluspunten

Ben je gezegend met een slankje taille? Benadruk deze dan met een riempje of draag bijvoorbeeld een uitlopende rok die hoog aansluit. Steel altijd de show met hetgeen waar je wél blij mee bent.

Lees ook: