Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Menstruatieklachten, wat kun je er aan doen op een natuurlijke manier?

Menstruatieklachten, wat kun je er aan doen op een natuurlijke manier?

Menstruatieklachten, wat kun je er aan doen op een natuurlijke manier?

Iedere vrouw heeft er in haar leven in meer of mindere mate last van: menstruatieklachten.

Een aantal bekende klachten zijn gespannenheid, hoofdpijn, concentratiegebrek, gevoelige borsten, verandering van eetgedrag, duizeligheid en moeite met inslapen.

Sommige vrouwen hebben naast de bovenstaande menstruatieklachten ook een onregelmatige menstruatie, wat natuurlijk ook erg lastig kan zijn. Om een regelmatige cyclus te creëren maakt het lichaam het hormoon prostaglandine aan. De aanmaak van dit hormoon is mede afhankelijk van de opname van onverzadigde vetzuren waaronder Omega 6 vetten en van vitamines en mineralen die we normaal gesproken via onze voeding binnenkrijgen. Door onze westerse eetpatronen krijgen we vaak te weinig van deze essentiële voedingstoffen binnen. Ook onze westerse levensstijl die zich vaak kenmerkt door stress, een hoog suiker- en/of alcoholgebruik en straling (röntgen, elektromagnetisch en UV) belemmert de aanmaak van dit hormoon.

Om het proces van aanmaken te verbeteren helpt de stof GLA. Dit is een omega 6-vet. Natuurlijke teunisbloemolie is een van de rijkste bronnen van het omega 6-vet GLA. Dus dit zou een goede uitkomst kunnen bieden.

Tip van Ella:
Om dit op een comfortabele manier in te nemen en dus je tekorten aan te vullen, is een tip van mij het product Efamol PMP Dit product bevat zuivere teunisbloemolie en is dus rijk aan GLA, wat dus essentieel is voor een normale en regelmatige menstruatie. Het helpt ook bij het tegengaan van prikkelbare gevoelens en wisselende stemmingen rond je menstruatie. Wat nog een ander belangrijk voordeel van dit product is, is dat dit product je beschermt tegen huidveroudering van binnenuit, zodat je huid er glad, strak en vitaal uit blijft zien.

Efamol PMP
•In dit product zijn ook nog andere vitamines toegevoegd die je ondersteunen bij je menstruatie. Vitamine B6, vitamine C en zink voor het behoud van een goede lichaamsbalans.
•Magnesium voor hulp bij de omzetting van linolzuur in GLA (vitamine B6 en C en zink helpen hier ook bij) en voor meer energie.
•Vitamine C en E en het mineraal zink als krachtige anti-oxidanten en ondersteuning van het immuunsysteem.
•Biotine voor huid en haar.
•Niacine voor meer energie.
De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag. Voor een goede invloed raad ik je aan dit product minimaal 6 weken achtereen te gebruiken. Dan kun je pas zien of dit verlichting geeft en je je inderdaad beter voelt. Zelf ben ik ze ook gaan nemen, al was het alleen maar voor die stralend uitziende huid en ter voorkoming van menstruatieklachten en een onregelmatige menstruatie.

Meer info en ervaringen van anderen
Voor meer informatie en voor ervaringen van andere vrouwen die het product al hebben gebruikt, klik hier >>>

Ook online te koop op www.healthproducts.nl. Klik hier >>>