Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Babynieuws! Maxime Meiland is in verwachting van haar tweede kindje

Babynieuws! Maxime Meiland is in verwachting van haar tweede kindje

Babynieuws! Maxime Meiland is in verwachting van haar tweede kindje

Goed nieuws voor de Meilandjes! Er staat een gezinsuitbreiding op de planning. Maxime Meiland is zwanger van haar tweede kindje. Dat wordt dus een broertje of zusje erbij voor Claire.

Dat onthullen Maxime en haar vriend Leroy met een zoete video op Instagram. Het gezinnetje zit met zijn drieën in de tuin en de blondine schrijft: ‘Dolgelukkig, trots en blij, schuiven wij een stoeltje bij.’ Als de camera weer op het drietal gericht staat, is te zien dat er een vierde stoel is bijgezet die volledig versierd is met blauwe én roze ballonnen. Hieruit kan opgemaakt worden dat nog niet bekend is of Claire een broertje of zusje krijgt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Felicitaties

De gelukswensen stromen binnen voor Maxime. Zo reageert Anna Nooshin: ‘Ahhh ❤️.’ Monica Geuze laat weten: ‘Gefeliciteerd!!! ❤️’

Tweede kindje

In hun nieuwe woning is gelukkig een extra slaapkamer beschikbaar, waardoor ze alle ruimte hebben voor deze babykamer. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy,’ vertelde Maxime eerder aan Story. ‘Ik beschouw Leroy ook als vader van Claire.’ Uit een eerdere relatie heeft Maxime al een dochter: Claire. Met de vader van het meisje heeft Maxime overigens geen contact meer. Toen zij onverwachts zwanger raakte van haar ex, liet hij weten geen vader te willen worden. ‘Hij was er niet klaar voor’, vertelde ze eerder over de situatie. ‘Ik weet ook niet zo goed of ik daar nog wel zo happy mee ben, als hij over een tijd toch nog komt aankakken. Dat is ook niet wat ik wil.’ Toch vindt ze het jammer dat het zo is gelopen en neemt ze haar ex ook zeker het een en ander kwalijk. ‘Ik had niet van hem verwacht dat hij me zo zou laten zitten’. Omdat er recent een grondige renovatie heeft plaatsgevonden, hoeven Maxime en Leroy niets te doen aan hun nieuwe woning en kunnen ze de kamer van dochtertje Claire direct inrichten.

Geluidsman

Leroy betrad Chateau Marillaux als geluidsman voor het SBS-programma en al gauw sloeg de vonk over. De kersverse tortelduifjes maakten hun relatie in augustus vorig jaar wereldkundig.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Story | Beeld: BrunoPress