Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Mail & win

Mail & win

Mail & win

Woontips van Marloes Schut

Zoek je inspiratie of praktische tips voor de inrichting van je huis? Marloes Schut is webredacteur van de woonbladen. Ze houdt je wekelijks op de hoogte van de laatste woontrends en woonproducten.

Doe je altijd fanatiek mee aan prijsvragen en mail- & winacties, maar win je eigenlijk nooit iets? Blijf proberen! Bij woonbladen als vtwonen en ariadne at Home maak je deze maand kans op een Tord Boontje Laptop, een superenergiezuinige wasmachine of een kleuradvies met verfpakket!

Ik doe al jaren mee aan mail- & winacties op websites en in tijdschriften, maar ik kan me niet heugen dat ik ooit iets gewonnen heb. Ja, ooit een keer bij een tekenwedstrijd toen ik nog heel klein was. Toch blijf ik telkens weer meedoen. Bij de woonbladen waar ik werk, zijn er maandelijks acties. Helaas mag ik hier zelf niet aan meedoen, maar jullie wel, dus heb ik de 5 leukste mail- & winacties voor je op rij gezet. We hebben er nog veel meer, dus dat betekent veel kans om te winnen.

1. Absoluut op 1 een HP notebook van Tord Boontje. Doe mee op 101 woonideeën en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van dit prachtexemplaar. Ik ben nu al jaloers.

2. Een kleuradvies bij je thuis plus een muurverfpakket t.w.v. €200,- op Kleurinspiratie.nl. Flexa geeft deze prijs weg.

3. De Leila-vaas van Rove Design. Op Buiteninspiratie maak je kans op 1 exemplaar, een echte eyecatcher voor in huis.

4. Op Eigen Huis & Interieur kun je de Puppy Medium Limited Edition winnen. Een kunstwerk en kinderstoel in één!

5. De Logixx 8 wasmachine van Bosch. Op vtwonen geven we er 1 weg. Dit model is maar liefst 30% zuiniger dan nodig voor energielabel A.