Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Doei geknoei: magnetische nepwimpers zijn dé nieuwste trend uit beautyland

Doei geknoei: magnetische nepwimpers zijn dé nieuwste trend uit beautyland

Doei geknoei: magnetische nepwimpers zijn dé nieuwste trend uit beautyland

Lange, wapperende wimpers willen we allemaal wel. De één is van nature gezegend met zulke lashes, terwijl de ander overgeleverd is aan het gebruik van nepwimpers om die oogopslag te creëren. Het opplakken daarvan is echgter nogal een geknoei, maar dat is door de komst van magnetische nepwimpers verleden tijd.

Trends komen en gaan. Met ieder seizoen worden er nieuwe trends geboren en massaal omarmd, of het nou gaat om modetrends, voedseltrends of hét drankje van ’t seizoen. Beautytrends blijven niet achter, want ook in het land van de make-up komen geregeld nieuwigheden om de hoek kijken.

Wapperende wimpers

Niemand minder dan beauty koning Leco Zadelhoff vertelt dat magnetische wimpers de uitkomst bieden voor iedereen die wél lange wimpers wil, maar géén zin heeft in gepriegel met wimperlijm. Terwijl mascara al een verlengend effect kan geven en je wimpers langer kan doen lijken, is je oogopslag volgens de visagist nóg mooier met nepwimpers.

Lastige klus

Het aanbrengen daarvan is echter een lastige klus, die heel wat oefening en een vaste hand vereist. ‘De perfecte wimper is voor ons visagisten soms al best lastig om aan te brengen, maar voor de consument zelf is dat echt wel een gedoe. Je hebt daar echt veel ervaring en een vaste hand voor nodig”, aldus Leco.

Clowneske look

Maar hoe werkt dat dan, dat gebruik van magnetische nepwimpers? Je hoeft niet te vrezen voor zware oogleden, want je kunt deze wimpers aanbrengen met magnetische eyeliner. Deze gebruik je bovenop je ooglid, en daar plak je de wimpers vervolgens aan vast. Maar ben je een nepwimper newbie? Dan kun je misschien toch beter blijven bij je vertrouwde mascaraatje. ‘De clowneske look ligt anders op de loer’, waarschuwt Leco.

via GIPHY

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle, RTL Boulevard | Beeld: iStock