Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Maankind

Maankind

Maankind

Nog geen babynieuws.

Mijn broer heeft te kennen gegeven dat hij ‘de tekenen’ verkeerd geïnterpreteerd heeft. Hij had moeten weten dat het geen equinoxbaby zou worden, maar een maankind. (Dit omdat het kraambureau iets met Luna-nogwat heet.) De bevalling staat vooralsnog gepland voor morgenavond; dan is het volle maan. Afijn, we wachten weer af.

Over tot de orde van de dag. Of van de nacht eigenlijk, ik had weer eens een bizarre droom. Ik deed mee aan een boxwedstrijd. Het zag er heel echt uit, zo’n ring met touwen en publiek eromheen. (Leek overigens verdacht veel op het strijdtoneel uit de ‘Adrian’-scene zoals bekend van Rocky II.)

Ik kon mijn tegenstander niet goed zien. Wel merkte ik dat ik steeds in mijn gezicht werd geslagen. Keer op keer kreeg ik een dreun. Ik mepte maar wat in het wilde weg, maar zelf raakte ik niets over niemand. Het leek wel of ik tegenover een onzichtbare vijand stond.

Ik schrok wakker van de wekker. Annabel lag naast me in bed. Verkeerd om, met haar voeten op mijn kussen. En terwijl ik probeerde wakker te worden was daar mijn ‘onzichtbare’ tegenstander weer.

Annabel lag, al snurkend, in mijn gezicht te trappen.