Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Health > Lucky you! Dit wordt jouw geluksdag in 2021 volgens de sterren

Lucky you! Dit wordt jouw geluksdag in 2021 volgens de sterren

Lucky you! Dit wordt jouw geluksdag in 2021 volgens de sterren

In het jaar 2020 hebben we voor heel wat uitdagingen en verassingen gestaan. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen tóch? Laten we hopen dat 2021 meer geluk met zich meebrengt.

Dit is in ieder geval jouw geluksdag komend jaar 😉

Steenbok – 23 augustus

Voor de Steenbok is 23 augustus hun ultieme geluksdag. Eindelijk komt jouw grote droom in vervulling. En dat heeft vooral te maken met je carrière. En zeg eerlijk: het besef dat je harde werk wordt gezien én wordt beloond, is toch wel heel mooi! Jouw 2021 kan in ieder geval niet meer stuk met een beter salarisstrookje op zak!

Waterman – 29 november

De Waterman houdt van structuur en organisatie, iets wat in 2020 ver te zoeken was. Hierdoor begint jouw 2021 wat moeizaam, maar niet getreurd. Op 29 november, jouw geluksdag, komt alles goed. Hoe dat komt? Dat ga je zelf ontdekken op die dag 😉

Vissen – 3 juni

Vissen zijn enorm gevoelig en romantisch. En het jaar 2021 staat voor jou in het teken van de liefde. Misschien komt 3 juni eindelijk jouw grote wens in vervulling! Misschien gaan jullie trouwen of wordt je ten huwelijk gevraagd. Single? Geen zorgen, jij zal de ware ontmoeten op jouw geluksdag. Kortom: dit jaar zal de liefde je met volle kracht raken, zorg er dus voor dat je je hart op tijd openstelt.

Lees ook:
Voor mensen met 1 van deze 3 sterrenbeelden wordt 2021 een belabberd jaar

Ram – 15 april

Dankzij de planeten Jupiter en Saturnus wordt 15 april een gedenkwaardige dag voor de Ram. Geniet sowieso elke dag van al het moois dat in het nieuwe jaar op je pad komt. Want er staan veel veranderingen op jou te wachten. Maar laat dit je niet afschrikken, you can do it!

Stier – 17 januari

Stieren hoeven niet lang te wachten, want voor hen is 17 januari al dé geluksdag. Deze dag zal voor persoonlijke groei zorgen. Treur niet als je er niet gelijk iets van merkt. Het geluk van deze dag werpt later pas zijn vruchten af. Rome is tenslotte ook niet in één dag gebouwd 😉

Tweelingen – 28 mei

Tweelingen noteer alvast 28 mei in je agenda, want dat wordt jullie geluksdag. Tweelingen zijn echte gezelligheidsmensen en hebben dan ook veel vrienden en feestjes. Misschien op deze dag wel een héél bijzonder feestje… Woohoo!

Kreeft – 23 juni

De Kreeft heeft het dit jaar niet makkelijk gehad. Maar gelukkig wordt dit jaar voor jou anders! Het is tijd voor een nieuw begin en dat laat jij zien in 2021. Je laat je inspireren en pakt je kansen, want één ding is zeker: jij gaat dit jaar je doel bereiken. Niets houdt jou tegen.

Leeuw – 13 juli

In 2020 vond je het af en toe lastig om positief te blijven. En terecht. Maar probeer nú meer te genieten en haal kracht uit de leuke dingen die je doet. Noteer 13 juli alvast in je agenda, want op deze dag zal je een beslissing moeten nemen die jouw leven voor goed zal veranderen.

Lees ook:
Als je 1 van deze sterrenbeelden hebt staan je grote veranderingen te wachten in 2021

Maagd – 18 augustus

Voor Maagden is 18 augustus een speciale dag. Op deze dag draait het allemaal om liefde en familie. De romantische band met je partner voelt intenser dan ooit en er kan een grote verrassing op je wachten als het gaat om gezinsplanning of een bruiloft. Ahh, romantic!

Weegschaal – 6 september

In het nieuwe jaar sta jij open voor meer avontuur. Je gaat erop uit en ontdekt kanten van jezelf waarvan je niet wist dat je die had. Je kijk op de wereld gaat hierdoor veranderen en op 6 september staat jou een speciale gebeurtenis te wachten…

Schorpioen – 18 november

De Schorpioen moet in 2021 meer op zichzelf te concentreren in plaats van op anderen. Of het nu gaat om financiën, hobby’s of relaties, 18 november is jouw geluksdag. Je ontdekt nieuwe kansen die tot persoonlijke groei zullen leiden.

Boogschutter – 21 mei

Boogschutters kunnen het komende jaar uitkijken naar 21 mei. Dit wordt een dag vol avontuur en positieve verrassingen. Want eindelijk komt een lang gekoesterde droom uit.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Libelle | Beeld: iStock